Komentari na vest

Šest dana odluke za srpske kadete: Krivokapićevi puleni u Sloveniji traže put do EP u Izraelu

D

Dipl gradj inž

pre oko 2 godine

Svi znamo da je lice sa poternice pokupilo najbolju decu iz cele Srbije, da su im stipendije vece nego plata u prvom timu recimo Proletera NS, ali Partizan i dalje izbacuje talente i pravi rezulate a ovi u FSS naravno to ne vide. Pa samo pogledajte tabelu kadetske lige Srbije, Partizan drugi sa 4 boda zaostatka za Zvezdom, Vosa treca. Zvezda plus Vosa 12 reprezentativaca a Parizan nula, jel moguće to?!! Još plus Partizan dobije Vosu sad za vikend u gostima, ali selektor bivši igrač Vose i Zevzde, moraju usluge da se vrate očigledno. Sramota za tu decu koja treniraju, rade, pobedjuju a ne dobijaju priliku da zaigraju za svoju zemlju, jako tužno…
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Ko prenosi ovu utakmicu???
B

Boxi

pre oko 2 godine

Postovanje za Radovana, na terenu cemo videti da l' je ovo najbolje sto imamo... Poznato je koliko nam dominiraju mladje kategorije, nakon uspeha Drulovica i Paunovica... Nadam se da nismo u slicnoj situaciji kao Kosarka, gde stancujemo "asove svake sezone", iako nam odlaze talentovana deca i uzimaju Pasos: Spanije, Italije, Grcke, Francuske...
G

GostD

pre oko 2 godine

Ko prati desavanja u mladjim kategorijama za njega ovo uopste nije iznenadjenje. Zvezda u svim kategorijama igra sa po godinu ili dve mladjim igracima i opet je uglavnom prva, Partizan je mnogo mnogo nazadovao. I tek ce se osetiti razlika, totalno su izgubili saradnju sa Teleoptikom, dok Zvezda sa Graficarem unapredjuje odnose iz sezone u sezonu. Ovo su 05 i 06 godista, a npr 08 godiste da napravi selekciju iz kompletne Srbije izgubili bi od igraca iz samo Zvezde. Bolji su od Partizana za 5-6 razlike, eventualno Cukaricki moze odigrati poluvreme sa njima ravnopravno.
P

Pomoćni

pre oko 2 godine

Zasto nema najboljeg špica generacije 2005,ŠKOBALJ ???
M

Mariano Diaz

pre oko 2 godine

Mlada reprezentacija, Zvezda ima tri igraca, Gordic, Erakovic, Radulovic, Partizan 2, Terzic i Jovic. U omladincima Zvezda ima devetoricu(12 ako racunamo golmana Lukica i Miletica koji su prosli zvezdinu skolu, kao i Lazetica koji je nedavno otisao u Milan), Partizan dvojicu. U kadetima Zvezda 8, Partizan nula.
B

Bela kola

pre oko 2 godine

Dobro i? Što taj podatak treba da interesuje mene kao navijača Novog Pazara? Je l u Srbiji igraju samo tvoja Zvezda i Partizan? Je l Srbija samo Beograd?
p

pfc den hag

pre oko 2 godine

Pa kad sve racunas sto preskocu A selekciju ? Koliko ih je iz zvezde i kakvu ulogu imaju u timu?
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Evo cist dokaz, koliko se lose radi u Partizanu i koliko im je uprava otisla u kriminal, cim nema ni jednog deteta iz Partizana, a to nekad nije moglo. Ovo kazem kao totalno neutralan. Bruka uprave koliko ce unazaditi Partizan,a dokaz da se Zvezda okrenula radu sa mladima, dok Cuka to radi odavno.