Komentari na vest

Šestica na Brdu posle tri godine: Rakonjac prekinuo post i režirao debakl Proletera

V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Bila je šesti a na brdu još jednom 2018 al su tad brđani popili 6 komada od Vojvodine 1 6
9

951357

pre preko 2 godine

Čim je 7+, to je namešteno. Grobarska logika.
G

GostNeki

pre preko 2 godine

Polako se Cukaricki i TSC kristalisu kao 3ci i 4ti tim nase lige. Dakle Zvezda, Parrtizan, pa nekoliko stepenika, Cuka, TSC pa nekoliko stepenika svi ostali. Ovo samo na osnovu rezultata u kontinuitetu u nasoj ligi. Jos da Cuka dobije konacno to zemljiste pa da izgrade moderan stadion kao sto je i TSC. Cuka kad bi se malo uozbiljila mogli bi da igraju redovno Evropu a samim tim i vise novca od TV prava, navijaci dolaze sa rezultatima, a i igraci kluba bi bili u boljem izlogu i mogao bi vise novca da zaradi. Ali realno kao i svaki privatnik u Srbiji, zasto bi ulozio malo vise u firmu kad i ovako sljaka. Sta ja znam, potencijal da bude dobra prica, ali bez modernog stadiona, rezultatskog imperativa onako sklj prica. Skroz bezveze. Prvi bi kupio sezonske karte da gledam ligu konferencije na njihovom stadionu da su prosli.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Cuka je imala 9 suteva a dala je 6 golova tako da nije bas da Proleter nema mesta u prvoj ligi zapravo skoro sam siguran da nece ispasti. Mislim da sledece godine treba da se smanji broj na 14 posto je vec krenulo nase mocno prvenstvo i nema smisla da se donosi to pravilo u sred sezone a smanjenje u jednoj sezoni sa 16 na 12 je previse prostora za muljanje i svasta nesto. Sa manje timova je konkurencija za opstanak jaca i to odmah znaci mnogo vise utakmica gde se svi trude da dobiju makar bodi i cak ako igraju protiv Partizana i CZ koji su uvek kvalitetniji i favoriti bice im bitno da otkinu taj 1 bod bar je ce vise da znaci nego sada kada imaju vise prilika da uzmu bodove protiv slabijih timova.. A naravno ako manje timova deli te pare od TV prava i od sponzora lige onda svaki tim dobije vise pa bolje moze da se pojaca ili bar ako nista za promenu mogu da isplate svim igracima platu za koju su radili..
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Doneto je pravilo još pred početak sezone da se smanji na 14 pa onu tamo na 12 al rekao naš najveći sin svih naroda i narodnosti da ne može jer on se najbolje razume i u fudbal isto i eto pravilo je brže bolje povučeno. Ni u Severnoj Koreji diktator se ne meša u broj kluba samo ovaj naš ko margarin.
Б

Бијело Поље

pre preko 2 godine

Ракоњац доктор! Сигурно ће оправдати повјерење, страшан момак. Само Никољачки, напријед Марко!
T

Tuturutu

pre preko 2 godine

Najodvratnija ekipa u ligi je Čukarički,kako njih kenja to je neverovatno,kakve golove daju to nema nigde...niko se verovatno neće složiti samnom ali jbg...A večeras ih je levi bek Proletera obilato častio sa 3 gola iz ničega
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Samo još jedan argument za ligu od 10 klubova.
N

Nešto kao

pre preko 2 godine

Liga od dva tima za blizance,da igraju svaki dan,a ostali za recimo amaterskog prvaka.Ovo kažem jer je naše prvenstvo apsolutno besmisleno.