(© Reuters)
(© Reuters)

Sezona tek počela, a za Ivana Perišića praktično završena

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.09.23. | 14:28

U problemu Totenhem i Hrvatska

Bilo je perioda kad je morao na bolovanje, ali ovo što mu se desilo može da se podvede pod najduže odsustvo sa terena. Ivan Perišić je maltene okončao sezonu samo što je počela, jer mu je stradao prednji ukršteni ligament desnog kolena.

Reč je, posle preloma, o jednoj od najtežih povreda u svetu sporta, usled čega će krilni fudbaler Totenhema morati na operaciju, a posle toga i oporavak, koji u ovakvim situacijama traje između šest i devet meseci. U najboljoj varijanti mogao bi da se vrati pred kraj marta, ali kako period rehabilitacije ume da potraje ovo verovatno znači da je klub iz Londona izgubio bitnog igrača u rotaciji.

Izabrane vesti

Perišić se povredio tokom treninga u sredu jutro, bez kontakta, a kad se tako nešto desi onda je obično epilog loš.

Ove sezone, Perišić je u drugom planu kod trenera Endžija Postekoglua, uglavnom ulazi u završnici utakmica, te je na prethodnoj, protiv Šefild junajteda upravo hrvatski internacionalac inicirao preokret – od 0:1 do 2:1 – asitsencijom Rišarlisonu. Prethodno je Brazilcu namestio gol na gostovanju Fulamu u meču na kome je Totenhem eliminisan iz Liga kupa.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

-------------------

Povreda Ivana Perišića bi mogla da bude veliki problem za reprezentaciju Hrvatske, uoči Prvenstva Evrope naredne godine, jer je kod selektora Zlatka Dalića jedan od glavnih pojedinaca.


tagovi

TotenhemIvan Perišić

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara