Komentari na vest

Silovit početak i serija Zvezdinih promašaja na otvaranju derbija (VIDEO)

D

Don Kito Korleone

pre oko 2 meseca

Baš me interesuje hoće li se pojaviti Terzić sa saopštenjem o ovom debaklu Zvezde! Ne može, jer mu prvo Afrikanci nisu imali pojma, drugo, sudija je navijao za Zvezdu, jer nije dao crveni karton Hvangu i treće, utakmica je produžena do sto prvog minuta!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Mislim da posle današnje utakmice cena Bukarija neće rasti i da će ostati na onih 11 milki, što je najavio g. Terzić još pre nastavka prvenstva! Danas su svima Bukari, Kanga, Olanjika i Nedaje pokazali da nemaju znanje ni za našu SLS! Napomena: Nedaje je dao gol sa 5 metara, kada je bio potpuno sam, a nije dao barem 4-5 čistih zicera! Ovo je poraz Terzića i njegove politike o dovođenju nedoraslih Afrikanaca, kloji su se obrukali u grupnoj fazi LŠ!
Z

Zvlat BG@Don Vito Corleone

pre oko 2 meseca

@Don Vito Corleone - opa, bato! Juče i prethodnih dana si na portalu Mocartsporta, pisao prave panegirike o vrednosti galaktikosa iz Afrike, o podršci Terziću i Milojeviću, a danas se vidi pravi kopernikanski obrt u tvom razmišljanju! Kako to?! Budi ljubazan pa nam objasni ovu promenu kod tebe, u kraćim crtama!
B

Bukari

pre oko 2 meseca

Duduk
I

Igračina

pre oko 2 meseca

Bukari dno. On samo da šut e zna i to iz mrtvog ugla.