Foto: J. Grlić
Foto: J. Grlić

Simić sutra debituje za Vojvodinu

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.01.21. | 08:00

“Trebaju mu utakmice, jer kroz utakmice se igrač najbolje spremi, tako da će on debitovati za Vojvodinu već u subotu”, ističe trener novosadske Stare dame Nenad Lalatović

(Od specijalnog izveštača iz Antalije)

Fudbaleri Vojvodine su sinoćnjim, prvim treningom i zvanično otpočeli završni deo priprema za drugu polusezonu. Kako se ne bi opteretili, s obzirom da su u Belek stigli nešto posle 15 časova, sačekao ih je trening nešto slabijeg intenziteta, tek da "osete teren". Međutim, već od danas će trenirati dva puta dnevno, kako bi što pre ušli u takmičarski ritam. Jer u narednih 14 dana očekuje ih šest utakmica. Prva već u subotu protiv "domaćeg" Altaja.

Izabrane vesti

Trener novosadskog kluba Nenad Lalatović je po završetku treninga izneo očekivanja od svojih igrača pred prvi meč u novoj godini, ali i celokupnih priprema.

"Ono što je jako bitno, očekujem da su svi zdravi i da se niko ne povredi. Ovde smo došli da uigramo linije tima i da se pripremimo za prvenstvo u Ling Long ligi kroz jako kvalitetne utakmice. Od priprema očekujem da igramo još bolje na proleće. U prvenstvu smo treći, ušli smo u četvrtfinale Kupa, da pokušamo da odbranimo trofej. Biće sigurno teško, ali daćemo sve od sebe. Već u subotu imamo prvu utakmicu. Ekipa je iz Turske. To je drugoligaš koji je prvi na tabeli, beži drugom deset bodova i sigurno ulazi u Superligu. Čini mi se da nemaju njedan poraz u drugoj ligi", rekao je stateg Vojvodine.

Foto: J. GrlićFoto: J. Grlić

Uprkos tome što je stigao pre četiri dana i sinoć je odradio tek prvi trening sa novim timom, Veljko Simić će zaigrati već u subotu.

"Veljko je pre svega sjajan momak, sjajan igrač. Došao je iz Crvene zvezde sa kojom je igrao Ligu šampiona i sigurno da ima veliki kvalitet. Nadam se da će biti veliko pojačanje za nas. Nije prošao jedan deo priprema s nama, ali je trenirao sam privatno i jedan deo sa Crvenom zvezdom. Trebaju mu utakmice, jer kroz utakmice se igrač najbolje spremi, tako da će on debitovati za Vojvodinu već u subotu."

Konkurencija je velika, Lalatović je u Belek poveo 28 igrača, ali uverava da će svakom od njih pružiti priliku u narednih 14 dana.

"Trudiću se koliko mogu. Prve dve utakmice će igrati po 20 igrača, svi će imati po 45 minuta i kako vreme bude odmicalo i kako se utakmice budu povećavale neki će igrati 60, drugi 30, ali ćemo imati i utakmice u kojima će igrati po 90 minuta, jer ćemo igrati dan za danom", ističe Lalatović.


tagovi

FK Vojvodinaveljko simićNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara