Simović odbio dve ponude, čeka se Partizanov potez

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.01.20. | 09:14

Možda već u naredna dva dana...

Partizan je otišao put Turske, ostaće dve sedmice u antalijskoj regiji, a lako bi moglo da se desi da mu se uskoro u Beleku priključi novi štoper. Nagoveštaj trenera Sava Miloševića da će i dalje čekati Slobodana Rajkovića kazuje da se crno-beli nadaju pozitivnom odgovoru nekadašnjeg reprezentativca, međutim, dodatak „nećemo ga čekati do kraja prelaznog roka“ sugeriše da imaju i rezervni plan.

A on se zove – Slobodan Simović. Već smo pisali da se nekadašnji prvotimac subotičkog Spartaka nalazi u ozbiljnim razmatranjima za zimski prelazni rok, s tim da 30-godišnjem defanzivcu, koji uspešno može da pokrije i poziciju zadnjeg veznog, ne manjkaju ponude. Logično, slobodan je na tržištu posle raskida saradnje sa BATE Borisovim.

Izabrane vesti

Partizan pikirao desnog beka Vojvodine, transfer pod jednim uslovom

Simović je tokom vikenda odbio ponudu Visle iz Krakova, jer su Poljaci ponudili finansijske uslove slabije od onih koje je imao u Belorusiji. U međuvremenu mu je dostavljen i predlog da se preseli u Debrecin, ali je i Mađare odložio sa strane, pošto želi da se okuša u jačem klubu.

Posle ovakvog razvoja događaja minulog vikenda, čeka se da Partizan povuče konkretan potez. I, možda, iskoristi činjenicu da za Simovića ne mora da se plaća obeštećenje.

Možda već u naredna dva dana, kako bi trener Milošević na vreme dobio štopera kog će koristiti u rotaciji i tokom proleća spremiti za letnje kvalifikacije.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara