Komentari na vest

Sitijev elitni odred: Zbog jednog Porto kršio zakon, sa drugim Pep ubrzavao igru dok je skupljao lopte

G

Gost300

pre 6 meseci

Kako su ljudi pametno uradili posao,iz one najjace Barse mozda i ikad doveli glavne ljude,koji su posle privukli i Gvardiolu,mozda i najpametnije sto sam ikad vidio
K

Kako da

pre 6 meseci

Najgori, poslednji, zadnji, i o čemu diskutujete. Siti sa igračima koji više nikada neće igrati u ovom sastavu bilo kakvu zvaničnu utakmici, možda neki trening. Ovi navijači zaslužuju da im neko objasni i pojasni, ovaj blam i i neuspeh. Znači 32.sve ostalo su izgovori i laži.
T

Tomi Dojl

pre 6 meseci

Nije prodat, na pozajmici je u Vulvsima trenutno, videćemo da li će ga otkupiti. Njihova omladinska škola je top baš zbog rezultata o kojima piše autor u U18 i U21, postaju brend kao Nike ili Adidas; sama činjenica da je neki igrač prošao njihove nivoe mu diže cenu i postaje privlačan za klubove poput Sautemptona recimo, gde se nadaju da će kod njih ovi klinci steći zrelost pa da će moći da ih prodaju dalje za još veću cenu...
G

Gx

pre 6 meseci

Ma smešno i zalosni..ti klinci vise nece nikad odigrati ligu šampiona u plavim dresovima bitno je da su nas nadigrali.. .
M

Mars

pre 6 meseci

Sta sam ja prespavao? Kakav to beef navijaci Zvezde imaju sa City-jem? Cemu potreba da se trpas u prozivanje kluba sa kojim ti konkretno nemas nikakav problem? Isto, cemu smaranje njihovih navijaca po gradu? Sta kao ti si mnogo lud, a oni mnogo mekani?
i

idemodelije1991

pre 6 meseci

Zato sto su sljam engleski je l ti sad jasno ili si i dalje mnogo lood
O

Ostali zaglavljeni u vremenu

pre 6 meseci

To su ovi što bi da se probijaju kroz činove na tribini, žele i oni da dođu do nivoa kada kreću poslovi...
V

Viki Miljković

pre 6 meseci

Kada je prošle godine Miloš Milojević pričao da metodologija rada mora da se menja (poredeći našu decu sa Azarovim), bio je lud. Izgleda da više ne radi to da se deca će da se uče po modelu iz '75 i da im se pred spavanje priča kako je Zvezda pre 32 godine bila prvak sveta. Umesto ovog neznalice Baraka Bahara bolje da smo doveli koordinatora omladinske škole iz Belgije, Španije, Holandije ili Francuske i da zidamo kuću od temelja.

Lord

pre 6 meseci

Sad mi je jasno (Korisnik SBB-a),posto nemam toliko mogucnosti kao ranijih godina da pratim bas svaku tekmu iz PL,zasto klinci City-ja vrede po 20-30 miliona a videli utakmicu u PL nisu....Pa sunce ti zarko,isto godiste,isti broj ruku i nogu,deluju nasoram nasih klinaca kao roboti na amfetaminu!!! Kao da su tamo treneri turbo,zelja,rad,disciplina....Tuga za videti,bar mozemo kondiciono da pariramo,kad ono....Secam se kad je Vidic presao iz Spartaka u United,pruca Rio,prvia 4 meseca,Nemanja je trcao kao ekonom oko nas na treningu,povracao,nije znao gde udara...To ovde ne moze kao? Ne razumem....Ako neko zna,voleo bih da me prosvetli nakon 30 godina 💪😎
X

XD

pre 6 meseci

Ja ću te prosvetliti. Bio je u Nišu vrlo kratko trener Austrijanac. Pobegao čovek brzo. Daje posle neki intervju u Austriji i kaže "nikada nisam video da profesionalni fudbaleri n adan utakmice jedu burek". Nije sve u tome da samo trčiš na treningu i kao imaš kondicije. Sada je sport način života. Ne možeš da se hraniš kako hoćeš, da spavaš kako hoćeš i da budeš vrhunski sportista. Vrhunski sportista si 24h. Ovi naši u slobodno vreme rade šta hoće.
G

Gost 60

pre 6 meseci

I ti imas glavu, dve ruke, telo i dve noge, ali ne pišeš kao Momo Kapor. Zavisi od kog si materijala sagradjen i koliko vredno i stručno radiš svoj posao od malih nogu do trenutka kad treba da dozivis uspeh.