Komentari na vest

Sitiju pokloni, PSŽ-u brige: Sedam minuta pomračenja svesti i Gvardiola je bliži finalu (VIDEO)

N

Nenad Stojanoski

pre oko 3 godine

Moram da dadam mislenje za snosnata utakmica bidejki navistina sakav da pobedi PSG pa eve edno moe mislenje. Mislam za snosniot poraz seta vina e od Maurisio Pochetino bidejki morase od pocetok da igra so klasicen spic kako Icardi I so toa ke ostavese mnogu poveke prostor za igranje na Mbappe I Neymar oti Icardi ke navlekuvase eden odbranben na sebe a na Mbappe ke mu ostanuvase poveke prostor za da ima dueli eden na eden kade e ednostavno perfekten. Jas mislam deka toa e edinstvenata greska na snosnata utakmica I deka ako se igrase taka od pocetok mislam deka PSG bez problem ke ja pobedese utakmicata I vo nitu eden moment nemase da mu ja prepustat igrata na Man. City.
k

komedija

pre oko 3 godine

kao da smo gledali razlicitu utakmicu. psz dominirao, ovo mora da se salite. psz se dobro branio prvih 35 min dok je imao snage i to je to. city je dominirao utakmicom a kako je odmicao mec, dominacija se povecavala. mogli su da im daju u finish nekoliko komada. city strpljiv, miran, gradi igru 90 min jer je siguran u sebe
M

Mitt

pre oko 3 godine

Poketino je krivac za poraz
N

Neverovatno

pre oko 3 godine

Poketina ovde u komentarima konstantno proglašavaju revolucionarom. Najboljim trenerom danas. Priželjkivali su njegov dolazak u Real,Bayern,Juventus... kako bi preporodio navedene timove. Sa Totenhemom je imao kažu daleko najlepšu igru. Izgleda da će i ovde uspjeti ući u istoriju,kao jedini trener u PSG koji nije uspio ništa osvojiti od kako su Arapi tu. Čovek je institucija kažu deca sa Mozzarta.
p

prosto

pre oko 3 godine

Nije Pok kriv sto vodi FK Tik Tok
G

Gostgggggg

pre oko 3 godine

Mbape je ipak samo atleticar
M

Mr no

pre oko 3 godine

Dosadan fudbal. Plastika i milioneri.
G

Gostxkk

pre oko 3 godine

Cast Mbapeu ali De Brujne je ako nista najinteligentniji igrac na svetu...
g

gost133

pre oko 3 godine

Tesko ce Psg ovo nadoknaditi, previse je primiti 2 gola kod kuce. Mislim da je City prosao vec.
C

Cityzen

pre oko 3 godine

City je u prvom poluvremenu bio u nevjerovatnom grcu (drugaciji termin ne mogu upotrijebiti) a PSG je to obilato koristio gdje su pored gola Marquinhosa komotno mogli dodati jos jedan minimalno.. I to katastrofalno prvo poluvrijeme Citya je produkt nekih prijasnjih utakmica u kojima je City na glupe nacine primao golove i ispadao. Strah im se svima uvukao pod kozu, znaci nisam mogao vjerovati da su onakvi igraci bili u onakvom strahu od pogreske, doslovno nista ni sa cim na terenu, totalno bezidejno.. Medjutim, pretpostavka je ta da ih je Pep na poluvremenu oslobodio tog straha i podigao im samopouzdanje. Cim su onako poceli tecno igrati u nastavku, brze se otkrivati i igrati agresivnije i sigurnije, znao sam da ce preokrenuti, samo je bilo pitanje vremena i rezultata.. Ali naravno, nista nije gotovo, ma da onakavom Cityu koji kada igra rasterecno malo ko moze stat' na put, pogotovo PSG iz dr. poluvremena, taman imali jos dva Neymara i Mbappea u sastavu..
J

Jarchevina

pre oko 3 godine

Ovo je Pepova godina,na kakvu fukaru ih dobise,nevjerovatno. Englezi mu trebaju biti zahvalni jer im je izmislio Fodena,buducu zlatnu loptu!
N

NoRris

pre oko 3 godine

Engleska odavno nije imala ovako mladog a zrelog igrača kao Foden, dečko kida sa svega 20 godina, takav osjećaj ,explozivnost, pas, pregled, presing. Budućnost fudbala. Phil Foden 47
J

Još samo

pre oko 3 godine

da nauči da šutira kako treba.
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Eto, gledamo Fodena, Halanda, pa se pojavio novi klinac u Borusiji... mnogo su hitri, brza resenja na malom prostoru, direktni... i onda mi sebe (Srbe) nazivamo talentovanom nacijom za fudbal, a nemamo NIJEDNOG igraca na ovom nivou!
r

razablaza

pre oko 3 godine

Kako nemamo?Sta je Vlahovic,pa i Jovic?A Sergej?
G

G357

pre oko 3 godine

Dr Feliks Brih (doktor pravnih nauka) pokazao zašto je od UEFA proglašen za najboljeg evropskog sudiju protekle decenije. Suđenje odlično, kartoni dosuđeni ispravno. Kad ga i Nedić hvali, onda je sigurno tako. Nama ostaje samo da ga mrzimo.
l

leeds

pre oko 3 godine

Polako ljudi, gde ste se zaleteli. Pa ima jos najmanje 90min da se igra. PSZ nema sta da izgubi vise mora da napadne. Siti imao srece veceras ali to je fudbal. Bice dobra tekma u revansu. Voleo bih PSZ-Celsi u finalu samo da im se Tuhel osveti.
p

pasarela

pre oko 3 godine

A zasto osveta?Zasto ljudi kod nas misle da neko ako ode iz nekog kluba automatski pocinje da ga mrzi,ne kontam?
M

Monteroo

pre oko 3 godine

Psg dobija u mancesteru ovo je klasicna navlakusa ,paljenje mase PSG osvaja puno su platili.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Koliko su to tacno platili i gde se to placa ? Ova dva kluba su trn u oku UEFA-i , zbog finansijskog fer pleja koji pokusavaju i uspevaju da izvrdaju na sve moguce nacine. Kad zafali kesa , preko cerki firmi iz Katara i Arabije , upumpavaju novac nemilice u klubove.

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Hahahaha Boze vi pojednici kad napisete komentar prosto ne znam jel i vi sami verujete u to sto ste napisali
R

Rade98

pre oko 3 godine

PSG je sam kriv, trebali su dokrajčiti Sitija u prvom poluvremenu kada im nisu izlazili iz 16erca,utakmica bi otišla u drugačijem smeru, al fudbal je surov često,Siti kolko nije imao faktora sreće ranijih godina,sada ga je pratila velika fortuna,mislim da nije još rešeno ako PSG da gol u početku utakmice,mada Siti realno može samo bolje odigrati od ovoga što se tiče napadackih akcija,a i nisu više busni toliko pozadi,nadam se engleskom finalu i Siti da napokon osvoji!
d

dr. hyypia

pre oko 3 godine

Englesko finale posle duze vremena :)
o

odod250

pre oko 3 godine

Sta posli duze vrimena? Pa bilo je 2019 liverpool-tottenham
D

Dajteee

pre oko 3 godine

Diazu jos jednog m bapea dosadno mu s jednim
B

Bio

pre oko 3 godine

PSŽ 3 puta opasniji u prvom nego Siti u drugom poluvremenu,al to je fudbal

sporettiganj

pre oko 3 godine

Ne mogu da verujem kako se ovako zavrsilo...., taktika bila dobra, prvo poluvreme vrhunski odigrali, defanziva na mestu, sve je bilo odlicno i napravili one dve urnebesne greske i City da dva gola .... . znaci u zivotu nisam video gluplja dva gola ! Nesto neverovatno... kako jeftine golove su dali pa to mi ne ide u glavu.... onaj prvi gol je izgeldao kao da su ih pustili da daju gol , tako izgleda... samo je lagano polako prosla lopta u mrezu. Nije tu jos nista gotovo.... ako neka ekipa moze da City-u da dva gola u gostima i prodje to je PSG !
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@sporettiganj aj prvi i desava se , neodlucni ko ce na loptu , pa je bzv ispalo ali drugi je dobar iz slobodnjaka. Pises pun klinackog gneva i u sve se razumes , opusti se , dobro si prosao. Kako bi se osecao, recimo , da si igrao hendikep kao ovaj nas drugar dole , pa izgubio sve zivo.. Nemoj mnogo da se brines za ove milijardere..
B

Brt

pre oko 3 godine

I ja navijam za PSŽ od 2009. al ti si previše subjektivan..da je Pariz dao onakva 2 gola ti bi vikao ,,jaoj brate kakvi golovi sjajni" Jest prvi steta sto su primili al drugi je bio hirurski precizan sut.
š

švaba daje

pre oko 3 godine

crveni za faul nad "švabom" koji se valja ko curica i posle trči ko mazga,a za ISTI start DB dobija žuti,ko je ovde normalan?!
G

Gost223466645

pre oko 3 godine

naucis pravilo da nije isto zgaziti necije stopalu i neciju tetivu :D
D

Da,da

pre oko 3 godine

oba starta za crveni, bez ikakve sumnje,možda je trebao ovaj iz PSG-a da se valja i kukumače ko gindogan pa bi bio crveni
G

Gost111

pre oko 3 godine

2 ko kuca mancesteru,klasicna namestaljka,psg osvaja
P

Poppaa

pre oko 3 godine

Odvratno, nisu maltene ni šutnuli na gol, a pobedili.
V

VaskeM

pre oko 3 godine

Nisi gledao drugo poluvreme?

sporettiganj

pre oko 3 godine

Totalno nezasluzeno.... PSG je bio bolji, dominantniji dosta u prvom p.v. Ali napravili one dve orbitalne greske i onda mentalno pali.... sami sebe su pobedili, u revansu prolazi PSG siguran sam ... Allez Paris ! ;)
B

Bel

pre oko 3 godine

Ma jel a nije vam bilo odvratno u Minhenu kad je Bajern ima 20sanse i dao dva gola a PSG 3sanse i 3gola,malo ih je sreća napustila jbg desava se to je fudbal,nisam navijac nijedna od ova tri kluba samo ne volim cinicne komentare.
T

TiP

pre oko 3 godine

Nije mi jasno da PSG nije doveo ozbiljnog trenera tipa Max Alegri, ovaj Poketino ima sindrom malog trenera, koji uvek gubi kljucne utakmice, lik gazi Siti prvo poluvreme, i prepusti igru ladno Sitiju, koji je izgledao totalno izgubljeno.
O

Ovog Gindogana

pre oko 3 godine

nisam voleo al sad ga mrzim, smeće jedno valja se ko sisa i kad je video crveni ustaje i igra kao da ništa nije bilo,ja bi se zaleteo sledeći put i stvarno bi ga polomio kako treba!
F

Familija

pre oko 3 godine

Ti nisi normalan apsolutno igrač psž nije smeo onakav start da napravi još nije bila ni situacija da je gol i golman u direktnoj opasnosti divljački start nepromišljen mogao je noge da mu pokida fizio u fudbalu pored spreja ima mogućnosti da osposobi igrača da nastavi da igra kasnije i vrlo često se ispostavi da je igrač povredjen očigledno da je gundogan hteo da nastavi ali videćemo da li je sa njim sve u redu da se razumemo direktan crveni karton a ja bih igraču psž dao dva crvena prvi je za start drugi je jer ga je dobio kada nije morao nije trebao nije bilo potrebe za tim početnički glupo nezrelo i opasno to nije nivo potreban za polufinale lige šampiona mnogo će trebati psž da napravi iskorak ovde je pao imaju revanš ali tu možda budu još gore prošli nego večeras jer siti iz apsolutno ničega je dao dva gola pobedio u gostima i napumpao samopouzdanje koje je potrebno da se osvoji pehar lige šampiona jako loša utakmica psž prvo poluvreme i nešto drugo poluvreme bukvalno fudbalsko samouništenje psž gvardioli se otvaraju vrata novog šampionskog naslova lige šampiona
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Od ove dve petro-ekipe , drazi mi je Siti jer su skromniji u izjavama i nisu nadmeni kao Parizani , nisu cvecke ni oni , ali ne preteruju bas toliko. Posle meca sa Bajernom kao da su vec pobednici LŠ , zele nove ugovore , pljuste zaklinjanja na vecnu ljubav , pa nisu nigde ni mislili da idu , a sad kad ispadnu i mislim da hoce , usledice raspad..
G

Gindogan93

pre oko 3 godine

Ovakvom Sitiju klasican napadac ne treba, mozda samo promena Foden-Sterling. Kakva dominacija engleza finala u najavi Chelsea-Man City i Arsenal-Man Utd.
d

djoka rs

pre oko 3 godine

Pa i mi smo protiv tog psg bili bolji za klasu ali nismo imali srece. Karma je kurva, neka im se vratilo, bas mi je drago.
O

Ooo

pre oko 3 godine

Koji to mi ?
H

Hesus Hil

pre oko 3 godine

Navas rupa,kriv za oba gola
x

xaxaxa

pre oko 3 godine

bitno da posle dodju ''znalci'' i komentarisu kako je navas bolji od kurtoe hahahahahhahaha samo cu se slatko nasmejati

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Blago vama kad generalizujete na osnovu jedne utakmice, vidi se da ste veliki znalci
k

kakva komedija

pre oko 3 godine

start nad gindoganom ciganinom nemackim crveni a ono zlo DeBrujnea zuti, nemam reči.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Doneo je dobre odluke vezano za kartone , ne znam sta ti nije jasno tu ? Start Gaja iz PSGa je za kaznu od par meceva zabrane . Bezobrazno , bez mozga , divljacki je startovao na Gundoganovu stajnu nogu pravo na cevanicu koju je mogao da mu polomi i upropasti mu karijeru , u opste nije startovao sa namerom da dodje do lopte. De Brujne je isao na loptu , bio je sporiji i udario ga u stopalo i clanak , za zuti i nista vise.
Q

QQQQ

pre oko 3 godine

Pola vas veze sa fudbalom nema a bitno da komentarisete ovde svakodnevno... Vecina vas je danas tvrdila kako ce ih PSG pregaziti , kao da je u pitanju neki bzvz klub a ne City... Znao sam da ce City pobediti i to sam i rekao.
G

Gile Interista

pre oko 3 godine

PSZ nije iskoristio slabosti Sitija da postigne i drugi gol u prvom poluvremenu, ne moze se reci da nije moguce da PSZ postigne dva gola u drugom mecu mozda i mogu, ali utisak je da su morali da postignu i drugi gol kad je Siti bio uzdrman, dva razlicita poluvremena su vidjena od obe ekipe, u prvom je PSZ bio dominantan i morao je da postigne jos jedan gol, dok Siti u drugom poluvremenu prvi gol dosta na srecu, dok je drugi cista greska zivog zida, ali i golman uhvacen na spavanju, bukvalno neki poklon golovi su doneli Sitiju pravo bogatstvo za revans mec,
M

Manci

pre oko 3 godine

ma istina ali sta cemo to ako da city jos neki..jedina mana je bila agresivnost city-a sto nije bila konstantna...no tokom celih 10dana bice 3,4,5 ili 6 golova u mrezi....e pa
G

Gost85

pre oko 3 godine

Ja sam uzeo pare na prelaz boli me uvo i za City i za Psg hahahah
D

DadaSigurno

pre oko 3 godine

ma da , sto posto ti verujemo!
B

Bet365

pre oko 3 godine

Kakvi su ovo keceri...fudbal je odavno umro ko misli da je ovo sve regularno nek stavi prst na celo
m

mt

pre oko 3 godine

o cemu ti pises???????Vrhunski fudbal je bio
9

951357

pre oko 3 godine

Dokaz da se bez sreće ne može do titule. PSG dao gol, kontrolisao utakmicu, Siti bukvalno jedna šansa, nisu se videli. I onda PSG primi onakav gol, i situacija se skroz preokrene. Oni psihički padnu, Siti se digne, pa da još jedan gol, oni naprave crveni, i na kraju od 1:0 koji je delovao kao krajnji rezultat, odjednom imaš 1:2. I sve to samo zato što nisu znali ko će da izbaci jednu laganu loptu.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Bukvalno druze. Jedna situacija i skroz se menja utakmica, dvomec. Moras imati malo srece. Koristeci se tom logikom, najgore sto ne mozes ljudima objasniti da na isti nacin i lose sudijske odluke mogu da uticu na utakmicu, makar i male. Ova poslednja recenica se ne odnosi na danasnju utakmicu, vec uopsteno na sudjenje. Po meni cist crveni za PSG, nema govora. A sto se tice faula KDBa, pa ono kad god sam gledao slicnu situaciju bio zuti karton.
G

Gile Interista

pre oko 3 godine

Dokaz da igras fudbal cele sezone na nivou i osvojis titulu, kao recimo Inter baki !
M

Manci

pre oko 3 godine

onda nisi gledao 2poluvreme...video bi skroz druhaciji agresivniji pristup i pritisak..i moralo je doci do kiksa..kiks je dosao od pritiska.
S

Snowman

pre oko 3 godine

Oteras znalca Tuhela zbog nekog intervju, i dovedes rodjenog trenerskog gubitnika Poketina koji je sve zivo izgubio sa Totenhemom, evo genije ce da izgubi titulu u Francuskoj ligi, i sa njim hoce da napadnu LS.
I

If

pre oko 3 godine

Nek su izgubili klosari kad imaju mentalitet osnovaca nek sad vriste ko porno glumice dokle hoce.
G

Gost543

pre oko 3 godine

Sudija kriminalan... ravans ce biti brutalan.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Ovaj sudija vredja inteligenciju svakom srbinu...kako bre ovaj lik sudi velike utakmice? Svaka cast gvardioli, ali ja tog lika ocima ne mogu da vidim...barsa, bajern, siti...uzmi baki Atletiko, inter, bvb, Totenhem...pa da vidimo kakav si baja...mada bi mu i ovi klubovi omogućili da trosi enormne pare.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Srecom baki pa Inter, Atletiko i mnogi drugi ne trose stotine miliona, pa opet niti imaju igru,niti neki poseban rezultat. Ne znam zasto ljudi toliko mrze Pepa, kad je covjek realno genije za fudbal. Ne znam bas da li su isto govorili za Fergusona da uzme Majnc, Redjinu, Mursiju pa da dokaze da je veliki trener..
S

Sine

pre oko 3 godine

Ferguson i gladiola ne mogu ni da se porede, ćelavom gde da ode milijarda nije dosta pa opet se pati da osvoji ušatog,da mu u Barsi ne bejaše Mesija i Ronaldinja ne bi ga bilo ni na mapi,čuj genije,šta ti izjavi i osta živ!
R

Rusko

pre oko 3 godine

Da al svi su tvrdili da u Premier Ligi ne moze igrati Tika Taku,a on to uradi. Sa Atletikom bi takodjer bio najbolji i Tottenham jer tu bi svi igrali Guardiole Tika Taku. On je vrhunski trener.
S

Siti

pre oko 3 godine

retko odvratna ekipa,kad vidim ovog "turčina"kako se valja,ove neuhranjene Portugalce i ogavne Špance užas jedan,mali Foden jedina svetla tačka!
G

Gost999

pre oko 3 godine

Srecom pa Ferguson nije trosio.. Za Ferdinanda dao ko zna koliko para prije 20 godina.. Koliko je platio Runija tinejdzera? Trosio ubjedljivo najvise od svih konkurenata.. Druga stvar, ko igra u Sitiju? Lijevi bek Kanselo koji je otjeran iz Intera. Zincenko uopste nije bek. Stons vjerovatno nije medju najboljih 50 stopera na svijetu. Spica nema nikako. Malog Fodena je izmislio. Gundogana preporodio. Ederson isto nije medju 5 najboljih golmana, a mozda ni medju 10. Uostalom, osim De Brujnea, koji igrac Sitija je najbolji na svojoj poziciji? Uostalom, svaki igrac kojeg je doveo, digao mu je cijenu, a da ne pricamo koliko je trofeja uzeo. I koliko ce jos uzeti. Ovo su sve cinjenice, a vi kako hocete..
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Druze, o cemu ti pricas? Naravno ce trener ici u sredinu gde najvise igraca odgovara njegovoj filozofiji. Mislis da bi Gvardiolinoj Barsi legao jedan Murinjo sa kontrama? Uzeo sa bas njega za primer, jer mi deluje da ga sa njim uporedjujes. Gvardiola u Sitiju nije uzimao bas zvezde od igraca, vec dosta mladih igraca sa potenicijalom koje je on posle dodatno unapredio. Jeste kupio dosta igraca i placao u proseku 50M, ali nijedan nije pretplacen, vec sad i vise vrede. Gotovo svi igraci su napredovali pod njegovim vodstvom, cak i oni koji su kao malo iskusniji stigli u ekipu. Prosto, covek je tip trenera kojeg dovedes u tim u kome igraci "znaju lopte". Za one sto ne znaju bas toliko dobro da se "igraju lopte" zoves Sema Alerdajza.
A

Aka98

pre oko 3 godine

Pojeo ih siti u drugom poluvrmenu
N

Nananna

pre oko 3 godine

Neće taj Nejmar i mbape nikad moći da rešavaju te velike utakmice kao CR7
C

CityCity

pre oko 3 godine

Ruben Dias stavio Mbape i Neymar u dzep
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Covek tek pokazao koliko vredi kad je dosao u jaku ekipu, kao sto je Siti. Mislim da bi bio prilicno zanemaren da je ostao u Benfici. Sad definitvno glavni kandidat za odbrambenog igraca godine. Slicno i Salah, Robertson i VVD prethodnih godina u Liverpulu sto "procvetali". Ponekad mora covek da se zapita koliko je tako nekih zveri od igraca ostalo u osrednjim ekipama i zbog losih rezultata i slabih saigraca nikad nisu dosli do izrazaja. Nas SMS je mozda jedan od tih igraca, ali dok ne predje u neku jacu ekipu od Lacija, ne moze se nista tvrditi.
M

Miloskee

pre oko 3 godine

AHAHHAHAHA sve je gotovo... Paljudi jel ste vi gledali prvo poluvreme,da je Mbape bio iole pri sebi ovo bi PSG resio vec u prvom poluvremenu
W

Wat

pre oko 3 godine

Gej, Baker i Paredes ne mogu da odgovore ovom nivou fudbala. Odaju utisak kao da su zamene za povredjene igrace, uzete iz podmlatka. Hoce oni, ali ne mogu. Tehnika potpuno inferiorna. Igrac poput SMSa fali PSZu ko leba.
H

Hazard

pre oko 3 godine

Sa luzerom i gubitnikom Poketinom, ovaj PSG nema cemu da se nada, videlo se u Totenhemu sve kljucne utakmice je prokockao zato ima nula trofeja.
h

hm

pre oko 3 godine

psv pregazio siti, na cistu srecu su dali oba gola a sudija kriminal, em crveni nije dao de brujneu em na kraju trebao 5 zutih da da za onakve startove nad igracima psg
S

Sasa1989

pre oko 3 godine

Toliko o tome da ce Siti biti pregazen, Mbape i Nejmar se nisu videli... Englesko finale...
G

Goskeje

pre oko 3 godine

Sta si ti gledao
F

Fabri

pre oko 3 godine

PSG opet pokazao koliko su srece imali, jedva prosli destkovani Bajern, u raspaloj ligi1 ne mogu da obezbede titulu, muce se pola prvenstva.. Herera, Gaj, Danilo Pereira, Dialo, Paredes.. Pojacanja za Ren a ne ekipu koja napada LS i neke titule. Nejmar svaki drugi dribling krece i vraca loptu u nazad, previse isforisiran igrac.. Mbape mnogo poceo da pada i da trazi nepostojece faule, umislio je da je previse zasticen. Kao i sto sam rekao pre meca, nema Psg sanse u ovom dvomecu, Siti daleko,daleko ozbiljnija ekipa koja je imala lose poluvreme i to je to..
J

Ja idalje

pre oko 3 godine

mislim da PSG prolazi hednostavno prvo poluvreme su dominirali dok su u drugom pali,ali opet siti osim ovih poklon golova nije ozbiljnije zapretio
S

Saha

pre oko 3 godine

Foden 2 ciste sanse omasio
M

Miloš33

pre oko 3 godine

Da, da u pravu si.. Bolji dosta Psg, pogotovo drugo pol.
D

Dacha1

pre oko 3 godine

Poketino legenda prva izmena u 80 min
E

El niño

pre oko 3 godine

Paris sam sebe ukanalio u drugom poluvremenu,a ovog sudiju je mucno komentarisati..

Lemi

pre oko 3 godine

Drugo poluvreme PSZ nije presao pola. Kraj i tacka. Volim ih ko rodjene, najveci na svetu
G

Gost123

pre oko 3 godine

Psg dobio sam sebe. Daleko je ovo od gotovog, nije siti bas toliko dobar...
a

alene1995

pre oko 3 godine

Sudija govno tesko, De bruyne ne dobije crveni a ovaj dobije, Ubice ih psz Alleez Paris!
P

Pa covece

pre oko 3 godine

sta se desilo sa PSG-om u drugom poluvremenu... Siti opet dobio poklone,ostalo nisu imali konkretnu sansu osim poklon gola i slobodnog udarca
B

Bodibond

pre oko 3 godine

Znao sam da ce Siti pobediti, zasluzena pobeda.
M

Medellín

pre oko 3 godine

Kakvih 7 minuta pomracenja? Psg u drugom poluvremenu nije pipnuo loptu. Ljudi izasli na drugih 45min u fazonu lako cemo imamo Mbapea i Nejmara. Siti konacno osvaja. A Psg... mogli su da ih dotuku u prvom poluvremenu da je Nejmar taj igrac za osvajanje Ls. Majstor jeste ali nikad vise nece osvojiti to takmicenje. Lako je bilo u Barsi sa onakvim igracima. Ajde osvoji sa Paredesom i Gejem.
M

Miskon

pre oko 3 godine

Vrlo losa partija Mbapea,to je najveci razlog sto u drugom poluvremenu pariz nije igrao,dobijao je on lopte ali je mnogo gresio...da je igrao ko protiv bajerna resio bi to Psg davno

zvAky

pre oko 3 godine

velika prevara od trenera ovaj Maurisio Poketino. kako je dospeo do polufinala ni sam ne zna...
P

Pirlo

pre oko 3 godine

@zvAky I nije Poki dospeo do polufinala nego Tuhel. On je vodio Psz u vecini utakmica ove sezone.
H

Hehehe

pre oko 3 godine

I sve što hoću mogu kada imam arapske pareee
Q

Qyqyyq

pre oko 3 godine

I kazete ne moze siti bez spica protiv psg?
V

Vart

pre oko 3 godine

U suštini očekivan rezultat. PSG prosto nema odbranu i to je činjenica. Samo je Markinjos vrhunski igrač, Kimpembe je prosek, Florenci osrednji fudbaler, a ostali ispod toga. Izgleda da su sve pare spucali na Ikardija, Nejmara, Mbapea i Di Mariju. Takođe tu su i dovođenje nekih igrača upitnog kvaliteta i stavljanje u prvi tim poput Gajea i Paredesa.
D

Dinstano

pre oko 3 godine

Ovako se osvaja pehar, na sreću.
D

Davidovski

pre oko 3 godine

Feliks Brih opet briljira, crveni za PSG i onda 10 minuta kasnije na gotovo identičan start ne daje crveni De Brujneu, jer ipak je to De Brujne.
D

Davidovski

pre oko 3 godine

I da se razumemo, ovu utakmicu bi svakako verovatno izgubili, ali u revanšu bi bio drugačiji Siti bez njega...teško će Pariz da da 2 komada u revanšu a da ne primi više od 1.