Sjajan posao Partizana: Doveo ga za dž, uzima odmah više do 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.06.19. | 12:05

Rikardo Gomeš ide u Emirate

Istorija se ponavlja. Nula uloženih evra, a dobitak – sjajan. Kao u slučajevima Leonarda da Silve Souze i Leandrea Tavambe, angažovanih bez dinara obeštećenja, a prodatih za ogroman novac, tako će Partizan da napuni kasu i na transferu Rikarda Gomeša.

Prvi strelac tima iz prošle sezone (26 golova) nalazi se na izlaznim vratima kluba, a njegova naredna destinacija, sva je prilika, biće Ujedinjeni Arapski Emirati. Prema informacijama iz Humske 1, prvak te države, Al Šarž ne samo da je dostavio zvaničnu ponudu Beograđanima, nego je ona pobila sve koje su dosad stizale iz arapskog sveta i time su se stekli uslovi da se 27-godišnji napadač otisne na Bliski istok. U toku je prepiska između klubova, a pominje se da će Parni valjak na ime obeštećenja dobiti više od 4.000.000 evra, što je svakako sjajan posao za osvajača Kupa Srbije, pošto je Rikarda doveo prošlog leta iz portuglaskog Nasionala kao slobodnog igrača.

Izabrane vesti

Ono što je posebno interesantno jeste saznanje MOZZART Sporta da će Arapi sav novac uplatiti odmah, bez ikakvog čekanja ili rata, što će svakako znatno olakšati poslovanje Partizana u nastavku prelaznog roka u kome se tek očekuju investicije. Naročito u ofanzivnom delu tima, kad je reč o krilima, napadačima i jednom centralnom veznom fudbaleru.

Sam Rikardo je, ističu na Topčiderskom brdu, zadovoljan ličnim uslovima. U pratnji menadžera će otputovati već danas u Emirate, ne bi li utanačio sve detalje saradnje, a očekuje se da posao bude brzo priveden kraju.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara