(©Reuters)
(©Reuters)

Skaj: Mitrovića jedva ubedili da krene na pripreme, Fulam traži 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.23. | 22:17

Srpski as, navodno, rekao da više neće igrati za Kolibare

Varniči na Krejven Kotidžu. Najdraži „sin“ navijača Fulama, Aleksandar Mitrović, toliko je besan na klub što mu ne dozvoljava da ode u Saudijsku Arabiju, da više ne želi ni da igra za Kolibare.

Sa takvim vestima je večeras izleteo Skaj Sport, koji tvrdi da Mitrović, uvređen ponašanjem gazde Fulama Tonija Kana, rekao rođacima i svom najbližem okruženju da više neće igrati za crno-bele iz Londona.

Izabrane vesti

Navodno, Mitrović je bio rešio da ne ide sa ekipom na američku turneju, polazak je zakazan za sutra, ali su njegovi agenti, kao i predstavnici Profesionalne asocijacije fudbalera uspeli da ubede srpskog golgetera da krene sa timom za SAD.

S druge strane, Mitrovićevi zastupnici su obećali da će učiniti sve da ubede Tonija Kana da popusti u pregovorima sa Saudijcima. Poslednja suma koju je gazda Fulama odredio kao cenu za najboljeg strelca kluba je 60.000.000 evra. A, to je čak i za milijardere sa Bliskog istoka previše. Možda je malo i stvar ponosa, pošto su njihove dve ponude Kolibarima glatko odbijene.

Mitrovićev agent pokušaće da ubedi Kana da pristane na desetak miliona manju ponudu, jer ni njemu, a pogotovo treneru Marku Silvi, ne ide u prilog da ima u sastavu nezadovoljnog igrača, koji ne želi više da nosi dres Fulama.

Al Hilal je pre nekoliko dana doveo srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića, međutim, ispalo da je posao kupovine Aleksandra Mitrovića od Fulama mnogo komplikovaniji.

U slučaju da srpska „devetka“ na kraju dobije zeleno svetlo i ode na Bliski istok, klub iz Londona bi imao vremena da do 12. avgusta, za kada je zakazano prvo kolo Premijer lige i susret sa Evertonom, pronađe novog „ubicu“ pred golom.


tagovi

Aleksandar MitrovićFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara