Komentari na vest

Skaloni: Rekli smo Mesiju da igra dok god bude mogao

g

gostionica

pre 5 meseci

Najveci sektas je penaldito,egoista gordi,to i Bog ne voli,zato je sto se narodski kaze UGASEN na World Cup!
l

luzer_tisina

pre 5 meseci

Ne Moras ni da ga pomenes da bi se otkrio. Vama ce Qatar da ostane vecna rana,auuuuuuuu. Objasni namestanje,i kako to da ne mogu zalizanom da nameste,posto nikad nije postigao gol u 1/8 finala,tesko je i da mu nameste )) objasni kolo muanija,kako su sa njim to sredili? Da je osvojio zalizani,znas sta bi radio,ali nemere )) opusti se,pati u sebi i shvati da je KRAJ! Cao zdravo ono bese ))
h

happ

pre 5 meseci

Ja sam fan G.O.A.T a naravno.koliko mi je banja posle svetskog prvenstva u Qataru, kao i svakom navijacu,i vecinom fudbalskih navijaca,toliko je mili tebi i vama LOSE.placi mala placi. axaxaxa Amin hvala Bogu.
c

caozdravo

pre 5 meseci

Gostgost,penaltitis se ugasio u Qatar,ocigledno ti i slicni jos vise ugaseni,nego sta. Kako su govorili hejteri,ne moze da bude G.O A.T jer nema svetsko! Xaxaxaxaxaxa caaaaoooooo ljubi brat
G

Gostgost

pre 5 meseci

Gde si ti video da sam spomenuo Ronalda? Sem toga, Ronaldo i dalje igra fudbal profesionalno, Mesi se slepa vec 3 godine iako je mladji. I onda mu nameste svetsko, i on i dalje nije goat. Jer dzaba sav marketing, sav lobi, sva gurka, nikad veci hejt nije navukao nego ove godine. Jer jednostavmo nije goat. A vi mesiljupci ste kao sekta neka, majke mi.
D

DraganKojic

pre 5 meseci

Mesi ne zna ni ko si druze a ti ga branis kao da si mu zena (verovatno bi to najvise i voleo)
W

Wij

pre 5 meseci

Meni je sramota da neko pljuje Mesija ili Ronalda. Osnovno fudbalsko NEznanje.
G

Gostgost

pre 5 meseci

Pa on ce da igra doveka. Ionako ne trci, sta mu je problem da statira jos nekoliko godina i izvodi slobodnjake i penale. Eventualno da sutne s nekih 20-25m iz sredine ako mu se otvori
s

ssssds

pre 5 meseci

Sto se tice penala i setnje na terenu, tu si ga pomesao sa Ronaldom.
G

Gostgost

pre 5 meseci

Ronaldo prizna kad nije penal, Mesi cuti i izvodi penal. Pa ako promasi, oni mu ga ponove. Ajde i tebe mesiljupce da pitam, gde sam ja spomenuo Ronalda?
d

druze

pre 5 meseci

ronaldo prizna da nije penal tamo u arabiji u nevaznom mecu gde je njegov tim vec prosao grupu ali ga nisam video protiv juvea u 90. minutu revansa cetvrtfinala ls da prizna da nije penal i u jos mnogo situacija.
G

Gostgost

pre 5 meseci

Ronaldo proznao u nevaznom mecu azijske LS, a Mesi cuti kao ribica u grupi na svetskom. Pa sad ti kazi ko je vise covek od njih dvojice? A garantujem ti da Mesi nu u toj nebitnoj utakmici azijske LS ne bi priznao, jer je jednostavno takav covek.
T

Tvention Graham

pre 5 meseci

Juce je izasao tim sezone u MLS, Messi nije u njemu
М

Меси

pre 5 meseci

је нормално да не буде у тиму године, јер је дошао на крају МЛС сезоне.
I

Ivan P.

pre 5 meseci

to ne cudi obizrom da je odigrao samo 6 utakmica u MLS, a da je samo na 3 bio svih 90 minuta na terenu...

Bojank91

pre 5 meseci

Igrao je malo vise od mene.
d

druze

pre 5 meseci

Pao li si sa marsa covek je dosao u tim nakon nekih nekih 25 kola
n

nedano

pre 5 meseci

Magija.