SKANDAL! Mihu napao njegov igrač usred utakmice?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.12.19. | 16:40

Neverovatne scene u Lećeu

Neverovatne scena na stadionu Via del Mareu u Lećeu gde je gostovala Bolonja.

Siniša Mihajlović je i ovoga puta sedeo na klupi Bolonje, a ni kriv, ni dužan je učestvovao u incidentu koji je šokirao Evropu.

Izabrane vesti

Iako vidno narušenog zdravlja zvog višemesečne borbe sa leukemijom, teškim terapijama i sa posebnim merama koje su mu prepisali lekari, Siniša ne odustaje od fudbala i opet vodi treninge i utakmice Bolonje. Tako je i danas vodio meč u Lećeu.

Pred kraj prvog poluvremena došlo je do verbalnog i fizičkog obračuna Lećeovog veziste Tahcidisa i Bolonjinog vezista Garija Medela. Siniša Mihajlović je ušao u teren desetak metara da razdvoji dvojicu ratobornih fudbalera jer je Medel već imao žuti karton, a onda je usledila neverovatna reakcija Čileanca.

Poznat kao grub, prgav i prljav fudbaler, iskusni Medel je potom burno reagovao prema Mihajloviću, odgurnuo ga je i počeo je verbalni okršaj njih dvojice. Mihajlović se potom okrenuo prema klupi i podigao nekog od rezervnih igrača da se zagreje za ulazak u igri. Verbalni okršaj Mihajlovića i Medela se čak nastavio dok je utakmica trajala, a na poluvremenu je Čileanac prišao Srbinu i bilo je očigledno da svađa i dalje traje.

Šta je bilo u svlačionici, nije poznato, ali je Medel ostao u igri u drugom poluvremenu. 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara