Komentari na vest

Skandalozno ponašanje Čelsijevih “zvezdica” razbesnelo i Poketina: Sledeći put letite napolje!

A

Aleksejko

pre 13 dana

Kakva beda od kluba i kakvi likovi, na sta je Celsi smlatio milijardu. Sramota. Poketino im kao preti, bla, bla, da trener ima autoritet izvinio bi se javnosti za ponasanje svojih igraca i kaznio ih debelo novcano, plus tribine do kraja sezone ionako ne mogu ni nesto gore ni dole na tabeli, nema sta da pricas ti sa njima. Ozbiljan trener bi ih proterao iz svlacionice.
D

Djape45||

pre 13 dana

Džeksonu ne bi dao da šutira sa 5 metara a kamoli sa 11. Kako njega uopšte nije sramota da traži s obzirom na njegove promašaje ove godine ?
B

Batistuta9

pre 13 dana

Ovo je slika i prilika Celzija. 1. Americki vlasnik koji se istripovao da igra Fantasy. 2. Nisam ni rasista, ni sovinista ali malo bode oci ovoliko neafirmisanih Afrikanaca. Ugochukwu, Chukwuemeka, Maduke, Fofana, Badiashile, Disasi, Calobah, Gusto, Jackson, itd...Pa cekaj bre prijatelju, sta je ovo? Harlem iz Senegala? Zatvor u Mozambiku? Reperezentacija Kameruna? Do juce trcali bosi, bezali od tigrova a danas puni dzepovi i kurcenje u Londonu?! Takvim igracima plata od max 1 mil godisnje i ni cent vise, dok se ne vidi da li ima mozga u toj glavi.
V

V9

pre 13 dana

Kratak ti je nesto put od “nisam rasista” do “do juce bezali od tigrova”…
Y

Yashin

pre 13 dana

Treiber je trebo svih trojica odma da izvede. Sa takvim potezom bi pokazo velicinu. I cak da Su gubili je to trebo da uradi. Fudbal je timska igra a ovi preplaceni sebicni egoisti ruse ovaj svet.
I

Internazionale

pre 13 dana

Odvratni britanci kao i sto ste vi koji ih podrzavaju.
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Brt, ne podržava niko Britance, nego klubove, a i to zbog inostranih trenera i igrača. Ne znam da preko 10% svih nas koji ovdje komentarišemo, gotivi njihovu reprezentaciju.
Ф

Феф

pre 13 dana

Ми који их подржавају?? Уместо ложења на ону робију од државе боље узми буквар у руке
B

BezRespekta

pre 13 dana

Sad ovu dvojicu na hlađenje nekoliko utakmica, uz javno izvinjenje. Za ovo bi pre 30 godina dobili po šamarčinu od kapitena ili trenera ekipe…eto šta se napravi kad previše love strpaš u džep nezreloj klinčuriji od 20 godina
D

Djuskavacc

pre 14 dana

Najantipatičnija ekipa, kakvi Mudrik, Madueke, Džekson, Badašili, pa ovo je rang Sautemptona
L

Luksi1

pre 13 dana

Neironično, Poketino je bio trener Sautemptona
P

Prdoje

pre 14 dana

To je IQ moderne tik tok generacije. Teraj to sve poketino
c

cacak91

pre 14 dana

Poketino da je bio pametan i da je hteo da pokaze ko je gazda, momentalno je njih dvojicu trebao da izvede. Ima na klupi igrace slicnog kvaliteta tako da i rezultat ne bi trpeo, a vec su vodili 4:0 pre penala. Znas kad bi sledeci put pomislili da traze da sutnu penal.

Bojank91

pre 14 dana

80min je igrao Palmer, ne 30
I

Internazionale

pre 14 dana

Klasicni britanski dripac! Imao je samo srecu pa nema Srbina u ekipi, ne bi sme ovako da se ponasa nikada.
S

Seoul

pre 14 dana

A srbin bi to rešio lagano. Kao što i sve do sada rešava. Gde ti živiš neznalice fudbalska ????????
Ž

Životna

pre 14 dana

ne fudbalska...
V

Vijak

pre 14 dana

Mora da se salis.
S

Sportska Centrala.Idiotlul

pre 13 dana

Mislio je sigurno na Mitrovica on je poznat kao nasilnik. Njima nije bitan fudbal navijscima Partizana bitan je samo da se lozi, zato smo i Losi jer igraju njihovi koji se najbolje lose a ne igraju oni koji najbolje igraju fudbal. I da sad ce se predstaviti kao Zvezdas jer robote nije ovo istina a znamo svi da u tome lezi problem. U selektor ovom dodvoravanju i nesposobnosti da proceni koji igraci su najbolji jer on nije dobar selektor kao sto nije bio dobar ni Maradona ne razumem a li ste toliko ograničeni, pa vi da vam igra jedan iz partizana ne bi ni gledali zato i ubacuje ove lrsteve od Živkovića Lukića Milenkovica pavlovica bruka i sramota ne igraju mi Vlahovica i Jovic. Ne smeš ako si dobar fudbaler da igras kod Piksija primer su Radonjic i Katai. Tadić moze on je kapiten u on mu se pokorio a i on ne zaslužuje vise prvu postavu ali to je tako da ograničenim i sujetnim
E

Egost

pre 14 dana

Bitno je to da se on ofarbao/išatirao, a to što je glava šuplja nema veze
k

kakdlf

pre 14 dana

Cista krivica trenera, zna se ko je izvodjac penala od 1-10 i tu nema sta da se prica i otima, ko se pravi pametan i otima igracu kojeg je trener postavio za izvodjaca, zna se ide kazna.
N

Nabeđeni fudbalerčići

pre 14 dana

su najumišljenija sorta ljudi na planeti. Zna da šutira balon ali želi da ne ide u školu, da ne čita knjige ali da ih gledaju kao nekakve doktore nauka 😁
A

Alo alo

pre 13 dana

Pre kao Bogove😄a oni obični zabavljači, koji da nema nas, igrali bi za topli sendvič i čaj.
D

DidierDrogba11

pre 14 dana

ovi kod Murinja ili Gvardiole ne bi vidjeli terena više.....
B

Bisko

pre 14 dana

Ovaj Čelzi je postao cirkus.
S

Srbija 1999

pre 14 dana

Od kako je otisao Abramovic raspali se kao govna!
A

Amin34

pre 14 dana

Mali klub
T

Twix

pre 14 dana

Nema sta da preti kad je do njega. Nema dovoljno damu da postavi jasnu hijerarhiju. Slusam ga na konferenciji, aaa neprihvatljivoo, aaa. Pa hocete da ih kaznite? Pa, tuc muc, mislim pricali smo o situaciji, pa to su deca. Njemu su se i Lamela i Son pobili oko penala. Jednostavno, covek nema to u sebi, tu crtu. Samo dzabe muci i sebe i kolektiv gde radi.
K

Kazablanka

pre 14 dana

Bravo za Gallaghera, pravi saigrac
D

Dobro znaj...

pre 14 dana

I kapiten
M

Monteroo

pre 14 dana

Polupani bolidi,taj dzekson je toliko odvratan alav a nulti igrac sirovina,kad ga vidim u celsiju muka mi je...
J

Junker

pre 14 dana

Sreca u Srbiji smo pa imamo mozga i znamo da nismo rasisti. Nekako uvek u ovakvim situacijama jedan od ucesnika bude tamnoputi igrac.
H

Hahahahhaha

pre 14 dana

Nisi rasist, nisi. Samo drugim riječima kažeš da su svi crnci divljaci. Stari narativ prikrivenih mrzitelja bilo čega, i to one najgore sorte - koja nema mudo da to zapravo i kaže 🤡
M

Monteroo

pre 13 dana

Hahahaha @ Ma rekao bi ja al mi ne bi pustili komentar,posle robena terija lampsa seva tores bane azar balak azplilkueta dijeko kosta ...drogbi esijenu i maludi skidam kapu...ovo danas ,das polupancu 250K sedmicno,pa to moras ko ajaks ili frajburg,frankfurt....braco 800K godisnje je max. plata ko hoce da igra neka izvoli ostali zna se....povratak u sen deni ili u izbeglicki sator u angoli. A ne izivljavanje u londonu...