Komentari na vest

Skener norveške Elitserije: Klubovi zaradili 71.000.000 evra, Bode preotima krunu Moldeu, Rozenborg i dalje stagnira

T

Tuneki

pre oko 1 godinu

razvojna liga,vec sa 15.16 godina ulaze Norvezani u prvi tim,cene svoje....
M

Mladen 015

pre oko 1 godinu

Zivim za dan, kada ce igraci iz nase superlige odlaziti iz svojih klubova za 300, 400 hiljada, a ne za slobodne papire... A za bolje igrace da klub prihoduje i preko miliona.. Da naam igraci imaju sigurna primanja mesecno, ako je plata radnika u fabrici 500 e da igrac najmanje mora da bude placen 1500... Da malo jaci klubovi mogu da plate svoje bolje igrace i po 5,6 hiljada evra mesecno... Tesko cemo mi ikada imati formirane igrace za Enlesku ligu, Nemacku.. Ali da nam igraci odavde odlaze u Belgiju, Holandiju, Dansku, i da tamo budu standardni... A ne da nam odlaze u neke uzbekistane, kazahstane,koreje, itd... Tuzno je sto nas je zimus napustio najbolji strelac super lige Bojovic i pojacao neki klub u uzbekistanu...Privatizacija!
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Pre zanimljiva liga za gledanje a pogotovo za klađenje, i prvak se ne zna do samog kraja lige a ne kao kod nas gde sve već zna julu..
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Pre zanimljiva liga za gledanje a pogotovo za klađenje, i prvak se ne zna do samog kraja lige a ne kao kod nas gde sve već zna julu..
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

Džabe 71 milion kad dmo 10 mesta ispred njih.Kad budu imali klub koji ide direktno u grupu lš i jedan u kvalifikacije, onda svaka čast.
N

Nenad123P

pre oko 1 godinu

Ne razumem ove ljude koji odu iz Srbije a posle im puna usta iste. Hoce li gospodin da se oseca bolje i opustenije ako pljune po Srbiji? Radi izvestaj o Norveskoj i on pljuje Srbiju kako nasi to nikada ne bi zaradili. Covek zivi na samom kraju Evrope u led
f

fkcz991

pre oko 1 godinu

To to vidiškao pljuvanje, a činjenica je da čovek govori istinu. To što su Srbi navikli na rijaliti ponašanje, svađe i laži to je neka druga tema. Kada će klubovi iz Mozzart bet Super Lige da prodaju za 71 milion? Klubovi koji crpe novac iz gradskih budzeta, apsolutno nesamostalni i na kraju krajeva i neprofesionalni.
N

NenadP123

pre oko 1 godinu

Odgovor ovom komentaru dole, druze covek radi izvestaj o Norveskoj, kakve veze ima Srbija sa tim??
g

gostgostgost

pre oko 1 godinu

Super sto ste odradili redizajn, ali nemate dugme za share nigde. I sredite vise to da neko moze da udari space pre i posle registrovanog nika i da kuca sta hoce. Koja je poenta da registrujem nik kad bilo ko sa jednim spejsom moze da pise sa mojim nikom?
L

Lalat

pre oko 1 godinu

71 milion? Pa moze im se oni su jača liga od naše, samo što su 10 mesta iza nas, oni su u EU, a ustvari nisu, u najjačim ligama dozvoljavaju 3 igrača van EU, Lacio ima 15 igrača van EU, Engleska izašla iz EU. Priče kojekude. Naša liga ima samo 2 kluba to ste zaboravili napisati, TSC u zadnje 2 godine počeo da se budi, bilo bi lepo da nastave ovako, a i Voša malo više da ulozi u kvalitetne strance, mozda bas nekog iz Norveške druge lige da pazare. Evo Gent mašinu našao u drugoj Norveškoj koja na svakoj utakmici po gol da, turcima 3 dao za 3 minuta. Svakako tu moze i Vlada da nam pomogne, vidim da imate dobar kontakt sa njim, pa eto nešto za Vošu i TSC da se nadje za Evropu kod njih?