©Reuters
©Reuters

Skols otkrio tajnu: Ronaldinjo je bio pred dolaskom, dobio je i broj, a kad nije potpisao – tukli smo ga na terenu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.05.20. | 18:14

"Bili smo razočarani što nije potpisao za nas", ispričao Skols

Navijači obično ne veruju da se neki transfer izjalovio u poslednji čas. Sumnjaju da su ih lagale uprave ili da su mediji sve izmislili.

Ali, istina je da nije redak slučaj da se neki transfer ne dovede do samog kraja iako je viđen kao gotov. Pol Skols je otkrio da je bilo nekoliko takvih u Mančester junajted u periodu dok je on bio igrač.

Izabrane vesti

Najdrastičniji je bio slučaj sa Ronaldinjom. Brazilac se sve dogovorio sa Mančesterom, čekala se samo promocija, ali... Kao što znamo, taj prelazak se nikada nije dogodio.

Slučaj sa Ronaldinjom se izdvaja od svih. Stvarno sam mislio da ga imamo. Bilo je toliko blizu da su u klubu spremali promociju, već su odredili i koji će broj da nosi. Mi smo bili na turneji, ali smo znali šta se dešava i bili smo uzbuđeni. Ronaldinjo, kakav igrač. Očekivali smo da nam donese nešto posebno, da bude kao sa Kantonom“, prisećao se Skols za Dejli Mejl.

A, onda se sve odjednom okrenulo naglavačke.

Ronaldinjo je u poslednjem momentu promenio mišljenje i otišao je u Barselonu. Zanimljivo je što smo na turneji tri dana posle toga igrali sa Barselonom. Na toj utakmici svi smo se utrkivali da ga udarimo. Želeli smo da ga izudaramo zato što nije došao kod nas. Bili smo razočarani“.

Na kraju Skols kaže da nije, posle svega, razočaran.

Nije mi krivo zbog toga. Imao sam dovoljno sreće da u karijeri igram sa mnogo velikih fudbalera, ali Ronaldinjo je bio vanserijski igrač i moglo je da se desi da igram s njim, ali nije se dogodilo“.

Otkrio je Skols i ko su još bili igrači koji su bili nadomak Junajteda, ali na kraju nisu došli.

Hari Kjuel je bio jedan od njih, svi znamo koliko je bio dobar igrač. Na kraju nas je odbio i otišao u Liverpul, ali to nas nije mnogo pogodilo. I Damijen Daf je bio među kandidatima, pa Arjan Roben, koji je takođe bio jako blizu prelaska u Junajted“, ispričao je Pol Skols.


tagovi

Pol SkolsRonaldinjoMančester Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara