Skraćena lista Partizanovih rivala: Opasnost na slovo S

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 09:01

Žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija je u 14 časova

Nisu crno-beli dobro prošli u predigri žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. UEFA je skratila listu potencijalnih rivala pobednika dvomeča Partizan – DAC, a od četiri moguća para polovina su – „koske“.

Potencijali rivali Parnog valjka su pobednici sledećih dvomeča:

Izabrane vesti

Soči (Rusija) – Kešla (Azerbejdžan)

KuPS (Finska) – Vorskla (Ukrajina)

Petrokub (Moldavija) – Sivas (Turska)

Ararat (Jermenija) – Slask (Poljska).

Žreb u Nionu (14 časova), predstavnik Srbije će dočekati kao nosiolac, ali ako 22. i 29. jula eliminiše slovački tim iz Dunajske Strede u narednoj fazi takmičenja bi ga verovatno čekao daleko teži posao. Posle formiranja podgrupa, jasno je da bi se ekipa Aleksandra Stanojevića najviše obradovala kad bi joj zapao par KuPS (Finska) – Vorskla (Ukrajina), dok bi u svim ostalim varijantama morala da podigne obrve u znak opreza.

Primera radi, Slask je predstavnik poljskog fudbala, a poznato je kako su Beograđani prethodni put prošli kad su se namerili na klub iz ove zemlje (Zaglebje); Soči je završio na visokom petom mestu u izuzetno komplikovanoj Premijer ligi Rusije; a Sivas dolazi iz Turske i ne tako davno se borio čak i za titulu.

Mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija na programu su 5. i 12. avgusta. Prethodno će, 2. avgusta, biti žrebani parovi plej-ofa, kao poslednje stepenice do grupne faze.


tagovi

FK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara