Skromni heroj, Stefan Mitrović: Ponosan sam na sve, Mitar je najviše dao ovoj generaciji

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 00:05

"Ne bih izdvajao nikoga individualno. Pokazali smo protiv šampiona Evrope, protiv osvajača Lige nacija, da možemo da odigramo ravnopravno", kaže odlični štoper

Lopta jeste prešla gol-liniju, ali će se posle svega pamtiti samo herojstvo Stefana Mitrovića, Sjajni defanzivac Orlova je zaustavio tu loptu, neposredno nakon što je ušla u gol, ali holandski arbitri to nisu signalizirali. Lopta se potom odbija do Bernarda Silve, ali je Mitrović taj pokušaj zaustavio na gol-liniji.

Posle meča defanzivac Strazbura nije želeo da prisvoji sve pohvale sebi.

Izabrane vesti

"Ne bih izdvajao nikoga individualno. Pokazali smo protiv šampiona Evrope, protiv osvajača Lige nacija, da možemo da odigramo ravnopravno. Primili smo naivno ta dva gola, ali smo pokayli da smo najjči kad je najteže. Stvarno sam ponosan na sve. Želim da čestitam Mitru na rekordu, momku koji je dao najviše ovoj generaciji", rekao je Mitrović.

Odbrana Orlova je bila na "klimavim nogama" najveći deo utakmice.

"Uvek su oči uprte nas pozadi. Ali mislim da treba da igramo kao tim, cela ekipa igra odbranu. Ali, kao što je rekao mister, treba još da radimo i ispravljamo greške".

Sledi podjednako važan meč sa Azerbejdžanom.

"Ekipa koja bude uzimala bodove na takvim utakmicama, biće u prednosti. Ne smemo da uprskamo ova dva rezultata, moramo da odemo tamo mirne glave i da pokažemo da smo favorit, kao što piše i na papiru, ali papir ne donosi pobedu. Moramo da izađemo kao danas, hrabro i pobedimo", zaključio je Stefan Mitrović.


tagovi

Stefan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara