Škuletić blizu Legije

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 11:08

Bivši napadač Partizana pred novim angažmanom

Petra Škuletića sreća nije pogledala u Monpeljeu i već ovog januara mogao bi da promeni sredinu. Tačnije, da se preseli u Legiju iz Varšave.

Pravo iz Poljske stižu informacije da je Škuletić ponuđen Legiji i da je odgovornima u sportskom sektoru zagolicana mašta. Monpelje navodno nije previše zahtevan po pitanju finansijskog dela i praktično samo želi da skine Škuletića sa platnog spiska. Nekadašnji šampion Francuske daje Škuletića na besplatnu pozajmicu do kraja sezone i čak će plaćati jedan deo njegove plate. Škuletiću s Monpeljeom ističe saradnja na leto, tako da bi onda kao slobodan igrač mogao da potpiše dugoročnu saradnju s Legijom, ako bude zadovoljio u narednih pola godine.

Izabrane vesti

Legija je navodno spremna da za platu bivšeg napadača Partizana izdvoji maksimalno 400.000 evra neto. Škuletić se u vezu s Legijom dovodio pre tri godine, ali se tada klub ipak odlučio za dovođenje Danijela Čukvua i Tomasa Necida.

Škuletić se od starta takmičarske godine nije naigrao u Monpeljeu. Dobio je svega 165 minuta, raspoređenih kroz ukupno šest utakmica. Nije se upisao u listu strelaca.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara