(©FC Shkupi)
(©FC Shkupi)

Škupi posle evropskog kraha se vraća na Čair

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.08.22. | 10:22

Makedonija: Šampion dočekuje danas (17.00) osvajača kupa Makedoniju Đorče Petrov

(od dopisnika Mozzart Sporta iz Skoplja)

Škupi je ispao iz kvalifikacija za Lige Evrope i prešao u u plej-of Lige konferencije posle bolne elimnicije u dvomeču od irskog šampiona Šamrok Roversa. Tim iz Skoplja čeka prvi meč u domaćem šampionatu. Ekipu Goceta Sedloskog dočekaće danas (17.00) Makedoniju Đorče Petrov, aktuelnog osvajača Kupa Makedonije.

Izabrane vesti

Oba tima su ovog leta imala obaveze u Evropi, samo su Lavovi nešto ranije završili obaveze zbog eliminacije od sofijskog CSKA u drugom kolu Lige konferencije. Za Škupi će ovo biti prvi domaći susret. Onaj iz prethodnog kola, protiv ekipe Tikveša na gostujućem terenu, odložen je zbog evropskih obaveza. Isto tako, Makedonija nije igrala u prvom kolu jer je Renova odustala, pa su Đorčepetrovci iskoristili slobodan termin za prijateljski meč protiv drugoligaša Lokomotive koji je završen bez pobednika (2:2).

Izgled timova je za sada enigma. Sigurno je da će Škupi biti bez krilnog igrača Mamadua Danfe, čiji je ugovor raskinut neposredno pred revanš sa Šamrok Roversima. U Makedonijom Đorče Petrov, prema dosadašnjim najavama, nema povređenih igrača, a Bajrami će imati ceo tim za premijeru na šampionatu, izuzev Godberga Kupera, koji je otišao posle evropske obaveze i potpisao za Kindija u Rumuniji.

17:00: (1,50) Škupi (3,80) Makedonija ĐP (6,50)

Škupi nije pobedio u poslednjih pet utakmica – sve su bile evropske. Rekord je dva poraza od Šamroka, poraz i remi sa Dinamom i poraz od Linkoln Red Impsa. Liga je šansa za restart i novi dobar početak. Za Škupi ovo će biti prvi meč na domaćem terenu posle dugo vremena. Tim se vraća na stadion u Čair.

---------------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------------

MAKEDONIJA 1 – 2. KOLO

Subota

17:00: (1,50) Škupi (3,80) Makedonija ĐP (6,50)

***kvote su podložne promenama

Nedelja

17:00: Bregalnica – Struga

17:00: Pobeda – Tikveš

17:00: Rabotnički – Akademija Pandev

17:00: Škendija – Sileks

Skoplje je slobodno

PIŠE: Martin TANASKOVSKI


tagovi

MakedonijaMakedonija 1ŠkupiMakedonija Đorče Petrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara