Komentari na vest

Skupoceni Marselj i Monako, lokalpatriote iz Liona i Nicin miks mladosti i iskustva u lovu na "plastične" Parižane

D

DDF

pre gotovo 2 godine

Psz nema konkurenciju za titulu,za drugu i trecu poziciju OM,Monako i OL vodice borbu do zadnjeg kola
G

Gost027262

pre gotovo 2 godine

Mislim da su se ove godine i Marsej i Lion i Monako dobro pojacali u tekstu pise da je Marsej mozda i najjaci u poslednjih 12. godina moguce da je istina, ali Lion vracanjem Lakazeta i Tolissa dovodjenjem Taljafika imaju oni dosta dobru ekipu moguce da bi oni mogli da napadnu trofej.
S

Stefans94

pre gotovo 2 godine

Idemo Lion do titule ove godine! Ali definitivno mora jos neko pojacanje u odbrani. Napad godinama nije problem, vec odbrana i kiksevi protiv slabijih timova.
G

Gost96

pre gotovo 2 godine

Sta je tacno Plastika? Pa Real Madrid i Barselona su isto vodjeni klubovi od strane drzave kao Pariz kao i vi stariji isto kao da se ne secate Realovih Galaktikosa i uspone Celsija i Mancester Sitija bar vi stariji ne trebate da u fudbalu koristite rec Plastika jer mi smo tu samo da gledamo i komentarisemo a oni su tu da rade sta im je volja
h

haeahheahe

pre gotovo 2 godine

psg nije postojao do pre 11 godina dok nije dosao arapski novac, batali mi te price sto je nekad igrao ronaldinjo za njih, igrao je taj za milion drugih timova u karijeri pa sta.
@

@heaheaheaehahehe

pre gotovo 2 godine

Mislim da je PSG vise puta igrao polufinala Kup Sampiona i Kup Uefa 80tih, 90-tih godina samo sto ti tad nisi ni znao za zivot a kamo li za fudbal
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

@@haeahhe Bice da ti nisi pratio fudbal tad jer ne bi odvalio ovoliku glupost. Kad se vec pravis pametan, najveci uspeh PSG pre dolaska arapa je polufinale LS 95, i polufinale uefa kupa sledece godine.. Mozda su nesto u francuskom fudbalu, u evropskom su teski prosek bili, i ne samo zbog toga ih nazivaju plastikom, vec zato sto trose i bahate se bez ikakvog cilja i strategije a sve sto valja iz njihove skole pustaju iz kluba. Gube identitet.. Zato su plastika..
G

Gostaaa

pre gotovo 2 godine

Slicno Ling Long...
G

Gost0287

pre gotovo 2 godine

Jedan Bukari rezervni igrac Nanta je bolji nego cela Ling long😆😂
@

@Gost0287

pre gotovo 2 godine

Upravu si...
G

G0RAN

pre gotovo 2 godine

Odlican naslov.Plastika.Naravno,zato plastika od PSG-a nikad nece na krov Evrope jer je takav materijal slab.Mislim da ce im Lion ove pomrsiti konce.
P

PD

pre gotovo 2 godine

Odakle ti znaš da nikad neće na krov Evrope? Tako se pisalo i za Čelzi kad ih je Roman kupio , te da su plastika i da nikad neće osvojiti Evropu, pa oni dva puta već osvojiše Evropu, još jedanput i stićiće veliki Mančester. Budite sigurni da će i Psg i Siti osvojiti Evropu baš kao i Čelzi, kad ne budu glavni favoriti i kad se bude najmanje očekivalo. I ta priča o plastici je za klince da se lože, pa nijedan veliki klub ne bi bio tu gde jeste da nisu ulagali ogromne količine novca, tako je bilo i ranije a pogotovo u današnjem vremenu. Sportski pozdrav