Iliev, Vuletić, Vučelić i Vazura (© Star sport)
Iliev, Vuletić, Vučelić i Vazura (© Star sport)

Skupština Partizana 23. decembra

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 09:35

Centralna tema – finansije

Ostala su još dva kola do kraja prvog dela prvenstva, gostuje Partizan danas od 17 časova Voždovcu, naredne srede dočekuje Mladost, a one tamo, 23. decembra, odražaće sednicu Skupštine, kako bi stavio tačku na 2020.

Zasedanje najvišeg klupskog tela zakazao je predsednik Milorad Vučelić, oporavljen od virusa korona, poslednjih sedmica u procesu rehabilitacije, mada i dalje vitalan i u redovnom kontaktu sa saradnicima iz Humske.

Izabrane vesti

Poviše Autokomande ističu da će redovna godišnja Skupština biti održana u skladu sa epidemiološkim merama, a Sportski žurnal dodaje da će na noj centralna tema biti finansije. Kasa je tokom 2020. dobro popunjena transferima Strahinje Pavlovića u Monako (10.000.00 evra), Filip Stevanovića u Mančester Siti (6.500.000), Umara Sadika u Almeriju (5.000.000), međutim, prema izveštaju Agencije za privredne registre dug crno-belih je na dan 31. decembra 2019. iznosio 31.000.000 evra.

Koliki je sad, znaju samo čelnici. Možda to i saopšte javnosti. Kao i plan kako da se pomere sa drugog mesta, vrate trofej Kupa Srbije, plasiraju u neko od takmičenja UEFA. Ništa od toga nisu uradili u godini na izmaku.


tagovi

milorad vučelićMilorad VučelićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara