"Nacionalni stadion u Najrobiju"
"Nacionalni stadion u Najrobiju"

Slaviće se titula!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.17. | 11:23

Gor Mahija na korak od novog krunisanja

Nacionalni stadion u Najrobiju

Da nije bilo poraza od Matare Junajteda u nedelju, Gor Mahija je mogla već danas da slavi titulu jer bi joj pobeda svakako garantovala prvo mesto na kraju sezone. Ovako, u preostalih šest mečeva potrebna su je četiri boda da i teoretski obezbedi prvu poziciju.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 14:00 3731 KEN 1 Ulinzi Stars - AFC Leopards ki X 3,05
Uto 14:00 3732 KEN 1 Gor Mahia - Kariobangi Sharks ki 1 1,45

A koliko se najtrofejnijem klubu u Keniji žuri da potvrdi titulu i na taj način pokaže svima da je najbolji u zemlji, pošto ga je prošle sezone Tusker skinuo s trona, najbolje govori podatak da je trener Dilan Ker bio izutno ljut posle poraza, iako se njegova ekipa i dalje nalazi u prilično lagodnoj situaciji.

„Ne znam šta im je bilo. Većinu utakmicu kao da to nisu bili moji igrači. Čekaju me ozbiljni razgovori s njima jer izgleda kao da su već u glavama proslavili titulu. A to tako ne može, i to neću da tolerišem“, jasan je bilo Ker.

Sve navodi da će ta ljutnja biti okidač da nastradaju Ajkule iz Kariobangija, predgrađa Najrobija, glavnog grada gde na Nacionalnom stadionu svoje mečeve igra Gor Mahija.

Ajkule ne mogu ni gore ni dole, a imaju tri remija za redom, i vreme je za poraz.

U drugoj utakmici danas takođe rasterećeni Ulinzi Stars dočekuje Leoparde, koji se bore za opstanak. Ovde nam remi deluje kao dobra opcija, pogotovo što u Keniji ima neobično mnogo nerešenih rezultata.

KENIJA 1 - 30. KOLO

Utorak

14.00 (2,00) Ulinzi Stars (3,05) Leopards (4,00)
14.00 (1,45) Gor Mahija (3,90) Kariobangi Šarks (7,50)

(Foto: Shutterstock)


tagovi

bet analizaKenijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara