Slaviša Stojanović kao trener Crvene zvezde (Foto:Starsport)
Slaviša Stojanović kao trener Crvene zvezde (Foto:Starsport)

Slaviša Stojanović u špijunskoj misiji: Zvali su me iz Zvezde, sve sam im nacrtao

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.09.21. | 10:43

„Da nema problem sa koronom, Zvezda bi bila u prednosti“, poručio bivši strateg crveno-belih i Levskog

Bio je pre dve sedmice u Beogradu nekadašnji strateg Crvene zvezde Slaviša Stojanović, pružio podršku ekipi uoči 165. večitog derbija, ali njegov boravak u Ljutice Bogdana imao je sasvim drugačiji povod.

Čovek koji je vratio titulu na Marakanu posle šest dugih godina bio je ispomoć Dejanu Stankoviću uoči sutrašnjeg duela sa Ludogorecom. Dugo je Stojanović radio u Bugarskoj kao trener Levskog i sigurno je do tančina upoznat sa kvalitetima sutrašnjeg Zvezdinog rivala.

Izabrane vesti

O tome je i pričao u razgovoru sa medijima iz Sofije.

„Da, tačno je da sam pomogao oko skautiranja Ludogoreca. Normalno je da pomoćnici i trener Crvene zvezde traže informacije od mene nakon što sam dva puta bio u Bugarskoj. Sve je to normalno“, rekao je na početku Slaviša Stojanović.

Uočljivo je da su kolege iz Bugarske razgovarale sa srpskim stručnjakom pre novih informacija iz Ljutice Bogdana o zaraženim igračima virusom korona.

„Biće to jako zanimljiv meč. Ludogorec i Crvena zvezda imaju sdasvim različite stilove igre. Zajedničko im je samo to što su šampioni i dominantni u svojim zemljama. Zvezda će imati veću motivaciju, jer je pre pet godina izgubila meč od Ludogoreca za ulazak u Ligu šampiona. Međutim, imaju problem sa koronom, ali su dobro stvartovali u Evropi. Pobedili su Bragu posle ravnopravnog meča. Sreća je bila na Zvezdinoj strani“, dodao je Stojanović.

Jasno je da će bivši strateg crveno-belih držati fige Dejanu Stankoviću.

„Ja navijam za Zvezdu. Dajem blagu prednost mom bivšem klubu, pošto ima iskusniji tim. Ali znamo da Ludogorec ima kvalitet. Očekujem ravnopravan meč i da detalji odluče“, dodao je Stojanović.


tagovi

Slaviša Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara