Komentari na vest

Slavko Perović: Prvih šest kola određuju kurs sezone

V

VladaBg

pre 10 meseci

Radnicki moze i sada da napravi marketinski fazon, posto ce igrati jos polusezonu na starom stadionu, u smislu dodjite da dostojno ispratimo starog Cika Dacu u istoriju, u sto vecem broju, da napravi super promotivne cene sezonskih, samo da ne budu besplatne, vec naprimer 5 ili 10 evra, cisto da ljudi imaju osecaj da su nesto dali, sto ce ih motivisati da dolaze, da prodaju bar po 10000 tih sezonskih, a mozda i vise, da naprave sebi takvu atmosferu oko novog stadiona.
П

Подгоричанин

pre 10 meseci

Какав Раднички?! ФК ШУМАДИЈА! Да сте паметни, били би један од најпопуларнијих клубова међу Србима.
s

sumadinac.u.inat

pre 10 meseci

Dva puta su gasili Sumadiju zarad komunistickog Radnickog. Dva puta su Sumadiji zauzimali mesto u drugoj ligi.
v

v1ad

pre 10 meseci

Radaković? Jel to onaj što je radio u Zvezdi za vreme Prosinečkog? Tad je Zvezda odlično izgledala kondiciono.
G

GABI GO

pre 10 meseci

"Premijum" sezonska ulaznica podrazumeva sva domaća takmičenja i paket karata za grupnu fazu Ligu šampiona i cene su sledeće: Sever (Nova - 15.500 dinara, Obnova - 10.500 dinara), Istok (Nova - 26.000 dinara, Obnova - 17.000 dinara), Zapad (Nova - 31.000 dinara, Obnova - 20.500 dinara), Tribina Siniša Mihajlović (Nova - 76.000 dinara, Obnova - 34.000 dinara). Samo pojedinačna karta za ls ce biti skuplja nego se kupi preminu Godišnja

AvantiStellaRossa

pre 10 meseci

Jao kad se setim Slavka Perovica, on bio najbolji igrac onih godina kad smo se raspadali on, Ninkov i Lekic haha
V

VladaBg

pre 10 meseci

Bice sve mnogo lakse za RKG kada im se zavrsi novi stadion, to ce klub podici na novi nivo. Ali ono sto Radnicki vec sada treba i moze da uradi, je da postavi temelje za buduci sampionski klub. Treba sada da se koncentrisu na podmladak, na omladinsku skolu, da je podignu bar do nivoa Vojvodine, odakle ce ubuduce regrutovati nove igrace, treba da ucvrste i ukrupne svoj sistem, da stvore sistem svojih filijala od nekih manjih Kragujevackih i okolnih klubova. Treba da naprave hype oko izgradnje stadiona u Kragujevcu, kad bude pocela izgradnja, i da ga konstantno odrzavaju, da mobilisu sto veci broj Kragujevcana, oko ideje stvaranja sampionskog RKG. Da porade na marketingu da navijacki zauzmu ceo Kragujevac, da ceo Kragujevac nosi dresove RKG, da se uclane u Klub, i da kupuju sezonske sada, a kasnije da imaju popuste na obnove, jer ce im sada trebati svaki dinar. Fokus na trenere omladinskog pogona, organizaciju, bez skupih pojacanja, stariji internacionalci bez obestecenja, koji imaju trenerske ambicije da ostanu tu kad budu postali perspektivan klub sa modernim stadionom. Kasnije ce biti mnogo lakse ubediti strane igrace da dodju u klub sa onakvim stadionom, a i ovi mladji kad se budu prodavali, vredece mnogo vise kad ih bude prodavao klub sa novim modernim stadionom. Sve ce se to isplatiti
V

VladaBg

pre 10 meseci

Isto i bazu sponzora da uvecaju, koji ce se kasnije reklamirati na novom punom stadionu kao dugogodisnji sponzori, lako ce ubediti ljude kad budu jedanput videli punu Loznicu, Leskovac i Zajecar, zamislice sebe kao sponzora punog Kragujevca, to ce biti jedan potpuno novi nivo.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Treba da prosiruju bazu navijaca da ne bude trend samo jedne godine nesto puniji stadion, pa ako igraju lose to da se smanji, vec sada da rade na tome da rasprodaju pun kapacitet stadiona, uz ta clanstva iako mnogi nece ici sada u Trnavu, ali ce imati benefite kada se zavrsi stadion, a to sto ce otkidati od budućnosti, da koriste za sadašnje jacanje kluba i tima. Ako pripreme jak tim, opravdace i odrzati punu gledanost, odatle ce se nadomestiti, a sa punom gledanoscu ce privuci jos jace sponzore, i mogu odmah biti spremni i za Evropu. To bi bila senzacija. Tako bi sebe etablirali kao vrhunski klub ravan CZ i FKP, odakle nijedan igrac ne bi osecao potrebu da ide za BG, da bi se prodao u Evropu. Samo prvo da pocne da se zida, bez toga nista.
p

praaa

pre 10 meseci

pranje pa.a kroz nove stadione
t

tutankamon

pre 10 meseci

Sledece dve nedelje su kljucne, Slavko. 🫡
s

stipsoooo

pre 10 meseci

Mrze ga navijaci jer je igrao u Zvezdi. Poznati su djavoli da se druze sa grobarima.
D

D.G. iz Surdulice

pre 10 meseci

Najbolji sportski direktor u Srbiji
i

ihhhh

pre 10 meseci

😂😂😂😂😂
p

partijski drugar

pre 10 meseci

partijski drugar i nista vise od toga
В

Верковци

pre 10 meseci

Мислиш на навијаче партијске другове, оне што растурају демонстрације и добијају од државе бенефиције.