Slavoljub Đorđević napušta Surdulicu, čeka Železničar iz Pančeva ili Bugare

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 16:40

Mladi stručnjak posle ispunjenog cilja uskoro u novoj sredini

Bio je u jednom trenutku surdulički Radnik otpisan, već viđen kao siguran putnik u Prvu Mozzart Bet Ligu Srbije. Imao je tim sa juga Srbije samo pet bodova u prvih 16 kola, kraj polusezone je dočekao osam koraka iza tima koji je bio u zoni baraža.

Međutim, nisu se predavali u Radniku. Novi trener Slavoljub Đorđević uspeo je defanzivno da namesti ekipu, odira vrlu dobru jesen na krilima zadnjeg veznog Rustemovića i Zvezdinog đaka Andrije Radulovića. Bilo je to i epskih pobeda, kao na stadionu u Humskoj kada je blistao golman Stefan Ranđelović, jedini igrač Surduličana koji je biran u tim kola Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Na kraju uspeo je Slavoljub Đorđević da dovede ekipu do baraža i tamo savlada u dvomeču Radnik (1:1, 2:0). Igraće se elitni fudbal u Surdulici naredne sezone, ali sa novim trenerom.

Kako saznaje Mozzart Sport nekadašnji učitelj omladinaca Crvene zvezde gotovo sigurno će potražiti novu sredinu. Ugovorna obaveza sa Radnikom mu je istekla, tako da će potražiti novi klub koji bi trebalo da mu pomogne da napravi iskorak u karijeri.

Prema pojedinim informacijama za usluge Slavoljuba Đorđevića interesovanje je pokazao Železničar iz Pančeva. Tim iz Banata je odlično igrao tokom proleća, ali će izgleda prekinuti saradnju sa iskusnim Vladimirom Gaćinovićem. Imaju u Pančevu na spisku nekoliko superligaških trenera, među kojima je i ime nekadašnjeg štopera Crvene zvezde.

Pored toga postoji interesovanje za Slavoljuba Đorđevića iz Bugarske, čeka se konkretizacija ponude u narednih nekoliko dana.

Kada je počeo da se bavi trenerskim poslom Slavoljub Đorđević je dugo radio u omladinskoj školi Crvene zvezde. Potom je sa Radnikom uspeo da se plasira u plej-of Mozzart Bet Superlige i igra polufinale Kupa (sezona 2020/2021). Put ga je potom vodio u novosadsku Vojvodinu, gde se kratko zadržao.


tagovi

Slavoljub Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara