Slavoljub Srnić: Biće nam potrebna snaga navijača

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.11.21. | 17:06

“Dobro smo se odmorili tokom ove pauze”, poručio je Zvezdin univerzalac

Većina fudbalera Crvene zvezde odmara tokom ove reprezentativne pauze, a jedan od njenih "skromnih" ratnika, Slavoljub Srnić, istakao da im je ovaj odmor i te kako prijao i da ono pravo tek dolazi.

On je za klupski sajt izjavio i da pauzu nisu koristili samo za odmor, već su se trudili i da se pripreme za nastavak takmičenja koji ih očekuje na sva tri fronta.

Izabrane vesti

“ Prijala nam je pauza, od kad smo se okupili na početku sezone odigrali smo zaista mnogo utakmica. Možemo reći i da je predah došao u pravom momentu s obzirom da nam je bilo potrebno da se ponovo svi nađemo na terenu i radimo, što nismo mogli u prethodnom periodu zbog mnogobrojnih problema na koje smo nailazili. Odmorili smo se, kvalitetno radili i spremni dočekujemo nastavak takmičenja”, rekao je Srnić za klupski sajt.

Zvezda svoju narednu utakmicu igra u četvrtak, 18. novembra, kada će putovati na noge ekipi Inđije u okviru 1/16 finala Kupa Srbije. Iako po važnosti ovo takmičenje nije imperativ, Srnić ističe da Zvezda ne sme nikad da se opusti.Vezista crveno-belih je bio posebno zahvalan navijačima koji su bezuslovno pružali podršku u svakom trenutku ove sezone.

Mnogo nam znači podrška zvezdaša, biće nam potrebna njihova pomoć i u nastavku sezone. Siguran sam da će Zvezda pokazati da je jača od svih udara, zajedno možemo sve. Bezbroj puta se pokazalo da smo sjajan tim, igrači na terenu i zvezdaši na tribinama, upravo to je ono što Crvenu zvezdu čini posebnom. Ostavićemo srce na terenu kako bismo na kraju sezone obradovali crveno-belu porodicu i zajedno slavili nove uspehe našeg voljenog kluba”, dodao je Srnić.

Meč između Inđije i Zvezde na programu je u četvrtak od 13.00.


tagovi

Slavoljub Srnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara