Urošević (© Star sport)
Urošević (© Star sport)

Slobodan Urošević do juna 2022.

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.12.20. | 16:30

Leva strana Partizanove odbrane obezbeđena

Neće ove zime Slobodan Urošević potpisati novi ugovor sa Partizanom. Razlog: već je to učinio.

Pomalo iznenađujuće, ali istinito, deluje saznanje da je levi produžio saradnju sa crno-belima maltene u tišini. Iako se pred kraj prvog dela Superlige pominjalo da je 26-godišnji Beograđanin u grupi fudbalera koje čekaju pregovori sa upravom kluba oko novog ugovora, ispostavilo se su oni već završeni.

Izabrane vesti

Niko u Humskoj 1 nije precizirao kad je to izvedeno, mada je moguće da je tokom leta, kad su jedan za drugim nove ugovore potpisivali defanzivci Bojan Ostojić i Nemanja Miletić, te golman Nemanja Stevanović, klub završio posao i sa bivšim članom Napretka. Samo što to nije publikovano...

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Slobodan Urošević je novim ugovorom vezan za Parni valjak do 30. juna 2022, a ne do 31. decembra 2021, kako je zavedeno januara 2018. kad je dolazio iz Kruševca. Dosad je odigrao 94 utakimica, postigao jedan i namestio osam golova, učinak će imati priliku da podeblja na proleće, mada će imati konkurenta u liku Ivana Obradovića. Treći levi bek, Rajko Brežančić je pred odlaskom, kod trenera Aleksandra Stanojevića jedva da igra.

Što se tiče dvojica igrača kojima uprava nudi nastavak saradnje, inicijalni razgovori sa Aleksandrom Šćekićem i Sašom Zdjelarom su obavljeni. Očekuje se da tokom naredne sedmice odgovore na ponude, da se zna kakav im je status. Pogotovo što obojici ugovori ističu na leto.


tagovi

novi ugovorSlobodan UroševićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara