Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Slučajnost ili ne? Pogba i Kelaifi u istom hotelu u Dubaiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.11.21. | 17:34

Junajted poslao Francuza na rehabilitaciju u toplije krajeve, a tamo se zadesio i gazda Pari Sen Žermena

Priče oko (novog) odlaska Pola Pogbe iz Mančester junajteda sve su glasnije. I ponovo se pominje Juventus, u kom je Pogba zablistao posle napuštanja Old Traforda 2012, kada mu je bilo 19 godina.

Menadžer francuskog veziste, Mino Rajola, nije želeo mnogo da otkriva upitan o toj temi, ali je rekao da je "decembar mesec snova" i da ne može nikoga da spreči da sanja. Pitanje je, samo, imaju li Torinezi dovoljno novca da dovedu Pogbu već ove zime ili će morati da sačekaju leto i istek ugovora sa Mančester junajtedom.

Izabrane vesti

U međuvremenu, Francuz se nalazi u Dubaiju, gde ga je engleski klub poslao na rehabilitaciju od povrede koju je zadobio tokom treninga nacionalnog tima u minuloj reprezentativnoj pauzi. Veruju na Old Trafordu da će odlazak u toplije krajeve pomoći bržem oporavku, pošto je predviđena pauza šest meseci. To znači da se Pogba verovatno neće vraćati na teren do kraja 2021. godine, mada ga Ole Gunar Solskjer već neko vreme ne koristi toliko kao pre. U tekućoj sezoni sakupio je ukupno 13 nastupa, odnosno 890 minuta, što je 68 po meču.

Sve ide ka tome da će na kraju sezone doći do rastanka, ali hoće li se 28-godišnjak vratiti u Juventus to je već pitanje. Tokom dana na društvenim mrežama su se pojavile fotografije francuskog gejmera i jutjubera Kairija 78, na kojima je sa Polom Pogbom i prvim čovekom Pari Sen Žermena, Naserom Al Kelaifijem. Ništa toliko čudno, osim što tvrdi da su nastale u istom hotelu.

Možda slučajnost, a možda i za brigu u Torinu.


tagovi

Pol PogbaAl KelaifiMančester JunajtedPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara