Pol Pogba (©AFP)
Pol Pogba (©AFP)

Rajola o Pogbi u Juventusu, De Lihtu, Donarumi i Romanjoliju: Decembar je mesec snova

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.11.21. | 14:29

“Da neki bivši igrači Mančester junajteda ne pričaju o Polu i meni ne bi imali posla“, kaže kontroverzni menadžer

Bliži se januarski prelazni rok i vreme je da menadžeri polako počnu da dižu cenu svojim igračima. A niko to ne radi bolje nego Mino Rajola. Kontroverzni agent tako je iskoristio gostovanje na Rai televiziji da promoviše svoj skupoceni katalog u kome najveću pažnju svakako izaziva status Pola Pogbe u Mančester junajtedu. Ugovor mu ističe sledećeg leta, objektivno nije opravdao cenu od 105.000.000 evra na Old Trafordu, ali opet nije baš ni da nije koristan. I sigurno se Junajtedu ne bi isplatilo da ga izgubi bez dinara obeštećenja, iako je često na udaru kritika.

Priča se odavno da bi zato mogao da se vrati u Juventus, mada ostaje pitanje ima li Stara dama novca za takvu akrobaciju. Dakle, gospodine Rajola?

Izabrane vesti

Pogba u Juventusu? Decembar je mesec snova i ne mogu nikoga da sprečim da sanja o tome. Ali bolje je da ne pričamo o njemu, još je rano za priče o ugovoru. Samo što neki bivši igrači Mančester junajtda ne bi imali posla da ne pričaju o Polu i meni“, rekao je Rajola verovatno misleći na Pola Skolsa, koji se ne libi da oplete po Pogbi.

Nije ipak samo Pogba zanimljiv od Rajolinih klijenata. Spekuliše se – pitanje je sa koliko povoda – da bi i Matijs De Liht mogao da promeni sredinu i napusti Torino?

Da li će De Liht ostati u Juventusu ili otići? Novembar je, nije vreme da pričamo o tome. O tome možemo da pričamo u maju“, mirno odgovara Rajola, svestan da Holanđaninov ugovor ističe tek 2024.

Ugovor Đanluiđija Donarume ističe tek 2026. godine, ali era italijanskog golmana u Pari Sen Žermenu nije počela prema očekivanju, jer je Kejlor Navas prvi golman Maurisija Poketina. I tu je Rajola miran, jer Navasu su već 34 godine, a Donarumi tek 22.

Ne znam da li je rotiranje s Navasom problem, ali sam siguran da će se sve rešiti na pozitivan način za Donarumu. S vremenom i strpljenjem sve će se rešiti

Na kraju i jedno ne tako atraktivno ime, iako se od Alesija Romanjolija očekivalo da to postane. Bilo je svetlih i ne tako svetlih trenutaka, ali u poslednjoj godini ugovora Romanjoli u konkurenciji Simona Kjera i Fikaja Tomorija nije više nedodirljiv u startnih 11 Milana. Rajola ipak negira mogućnost da Alesio ode već u januaru.

Prelazni rok počinje u maju. Ne znam, videćemo“.


tagovi

Mino RajolaPol PogbaMatijs de LihtĐanluiđi DonarumaAlesio Romanjoli

Obaveštavaj me

Milan
Juventus
Man. Junajted
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara