Smrtonosna kontra uništila Argentinos, Aldosivi uživa na vrhu tabele (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.11.20. | 04:03

Domaćin dominirao tokom najvećeg toka meča, ali je platio danak pada koncentracije u završnici

Argentinos juniorsi su ozbiljno razočarali na startu argentinskog Liga kupa, pošto nakon dva odigrana kola imaju samo jedan bod. Za to je odgovorno jedno od najvećih iznenađenja takmičenja, Aldosivi, koji je večeras slavio na stadionu Dijego Armando Maradona u Buenos Ajresu, čime je izbio na čelo tabele u grupi 5 sa četiri osvojena boda - 1:0 (0:0).

Argentinos je praktično od početka do kraja meča bio dominantniji na terenu. U prvom poluvremenu domaćin nije uspeo da iskoristi veliki broj izrazitih prilika, a pre svih Damijan Batalini kojeg je u dva navrata da se upiše u strelce onemogućio Lusijano Pocrnjić.

Izabrane vesti

Domaćin je nastavio da dominira i u drugom poluvremenu, ali je nedostatak efikasnosti uticao na to da ekipa Dijega Dabovea ostane i bez samopouzdanja. Sve to je rezultiralo velikom nepažnjom veznog reda Argentinosa u 77. minutu utakmice, posle čega se otvorio kontranapad, a pobedonosni pogodak za goste dao snalažljivi Federiko Andrada.

Previše je rano govoriti o nekakvom konačnom raspletu u ovoj grupi, s obzirom da obe ekipe pred sobom imaju još četiri utakmice. Ipak, Aldosivi je u situaciji da u potpunosti odlučuje o svojoj sudbini i ukoliko bi u narednom kolu kod kuće savladao i Lorenco našao bi se nadomak plasmana u drugu fazu takmičenja.

Sa druge strane, Argentinos mora ekspresno da se podigne na psihološkom planu i pokuša da u narednom kolu savlada Estudijantes u La Plati.

ARGENTINA, LIGA KUP - 2. KOLO

Petak

GRUPA 6

Patronato - Urakan 1:2 (0:1)

Subota

GRUPA 5

Argentinos Juniors - Aldosivi 0:1 (0:0)



tagovi

Argentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara