Crno-beli, © FK Partizan
Crno-beli, © FK Partizan

Snimak iz Partizanove svlačionice: Svaka čast, ali nismo završili (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.06.20. | 12:51

Šta je Savo Milošević rekao igračima posle pobede nad Crvenom zvezdom...

Ori se pesma Humskom ulicom. Plasirao se Partizan u finale kupa i to je samo po sebi dovoljno za aplauz, s tm da oni postaju jači za nekoliko decibela usled saznanja da je pao večiti rival.

I to na kakav način, posle majstorije Umara Sadika i presude Bibarsa Natha. Četvrti put uzastopno crno-beli su završili utakmicu, a da im Crvena zvezda nije dala gol, što je podatak koji je upotpunio lepu noć za partizanovce.

Izabrane vesti

Slavilo se dugo ispod južne tribine odmah po okončanju susreta, a nastavilo u svlačionici, gde je odjekivala pesma („Tango smrti“), da bi je u jednom trenutku prekinuo Savo Milošević, u nameri da čestita fudbalerima na partiji.

Kratko izlaganje oličeno je u dozi zadovoljstva zbog rezultata, opreza zato što je do trofeja ostao završni korak, ali i divljenja zbog borbe.

I zato...

Svaka čast. Od srca! Nismo završili, imamo još jednu. Za danas svaka čast. Zaista, svaka čast! I da smo izgubili isto bih ovo rekao, kunem vam se“, rekao je Milošević pre nego što su ga igrači glasno pozdravili.

I „izboksovali“ slobodan dan. Iako je bio planiran trening, trener Partizana je častio izabranike oslobodivši ih obaveza ovog četvrtka. Da uživaju.



tagovi

FK PartizanSavo Milošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara