Rafael Sobis u dresu Internasionala (©Reuters)
Rafael Sobis u dresu Internasionala (©Reuters)

Sobis se vratio u Kruzeiro

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.11.20. | 06:52

Iskusni napadač u 35. godini opet će da obuče dres tima iz Belo Orizontea

Sećate li se Rafaela Sobisa? Imao je dve odlične sezone u Evropi, od 2006. do 2008. godine u dresu Betisa iz Sevilje. Veteran je i dalje na ceni iako ima 35 godina.

On će do kraja sezone da igra za Kruzeiro, poljuljanog giganta iz Belo Orizontea koji je prošle godine prvi put ispao iz brazislke elite, a ni ove sezone u Seriji B mu ne cvetaju ruže. Veteran je dosad vranio boje Seare u najboljoj ligi Brazila. Na poziv nekadašnjeg selektora Karioka i Portugalije, Luiza Felipea Skolarija, odlučio je da se vrati u tim za koji je igrao od 2016. do 2018. godine.

Izabrane vesti

Pod komandom iskusnog stručnjaka Kruzeiro igra sve bolje, pa i dalje ima šanse da se vrati u Seriju A iako je do Skolarijevog dolaska strepeo čak i za opstanak i u drugoligaškoj konkurenciji.

Skolari je od Uprave tražio iskusnog napadača jer smatra da je ekipa mlada za velike ambicije koje ima Kruzeiro. Sobis je raskinuo ugovor sa Searom i već se stavio na raspolaganju nekadašnjem šampionu Brazila i Južne Amerike.

Sobis je u bogatoj karijeri branio boje i Internasionala, Al Džazire, Fluminensea i meksičkog Tigresa. Za reprezentaciju Brazila ima osam utakmica, a postigao je jedan gol.



tagovi

BrazilBrazil 2KruzeiroRafael Sobis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara