©Reuters
©Reuters

Soboslaj obnovio povredu, sledi mu mesec dana pauze

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.24. | 12:38

Fudbaler Liverpula propušta i finale Liga kupa protiv Čelsija

Izostanak Dominika Soboslaja za vikend, u susretu Liverpula i Arsenala predstavljao je povod za brigu pristalica kluba sa Enfilda, a danas je stigla vest koja potvrđuje da su strepnje bile osnovane. Naime, prema vestima sa Ostrva i iz Mađarske, ofanzivni vezista je obnovio povredu tetive i sledi mu četiri nedelje pauze.

Soboslaj je u susretu sa Njukaslim doživeo inicijalnu povredu usled koje je propustio četiri utakmice, međutim povratak na teren u FA kupu protiv Noriča, a potom i uloga startera u prvenstvenom susretu sa Čelsijem su nagoveštavali da je peh iza Mađara. Loše vesti najavio je izostanak 23-godišnjeg veziste iz protokola za susret sa Arsenalom, dok je vrlo brzo potom stigla potvrda da se radi o obnovljenoj povredi i da će izostanak ovaj put biti duži od prethodnog.

Izabrane vesti

Procene lekarskog tima su da će Soboslaj van konkurencije biti oko četiri nedelje, što znači da će propustiti najmanje sedam utakmica, među kojima i finale Liga kupa protiv Čelsija. Alternativu za Mađara u susretu sa Arsenalom za vikend predstavljao je Rajan Gravenberh koji nije uspeo da zasluži prelaznu ocenu, te ga je u drugom poluvremenu zamenio Harvi Eliot.

Vezista koji je letos stigao iz Lajpciga uz obeštećenje od 70.000.000 evra za Liverpul je do sada odigrao 28 utakmica i postigao pet golova uz četiri asistencije.


tagovi

Dominik SoboslajLiverpulPremijer liga

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara