Šok na Kipru: Milojević ispao iz kupa golom iz penala u 98. minutu

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.03.23. | 20:00

Omonija nadoknadila zaostatak (1:2) iz prvog meča i savladala APOEL sa 2:0

Prednost iz prvog četvrtfinalnog meča (2:1) kiparskog kupa protiv velikog rivala Omonije nije bila dovoljna APOEL-u da bi se plasirao u polufinale. Omonija u revanšu, kao formalni gost na GSP stadionu, slavila sa 2:0, a odlučujući pogodak bio je delo Romana Bezusa iz jedanaesterca u osmom minutu nadoknade.

Omonija je prednost ekipe Vladana Milojevića iz prvog meča poništila još u 12. minutu, kada je vodeći pogodak na današnjoj utakmici postigao Iranac Karim Ansarifard. On je precizno gađao glavom nakon odličnog centaršuta Adama Metjuza. To je automatski promenilo i odnos snaga na terenu i ulilo ogromnu dozu samopouzdanja izabranicima Sofronisa Avgustija.

Izabrane vesti

Jedan od tragičara same završnice utakmice bio je Gruzin Laša Dvali, kojeg je pogodila lopta u ruku u nadoknadi vremena, nakon centaršutaq Loizosa Lizua. Iskusni Bezus je bio hladnokrvan i precizan sa bele tačke, pa je slavlje igrača Omonije i njihovih navijača moglo da počne.

Zanimljivo, Omoniji je ovo bila prva pobeda nad ljutim rivalom još od 20. feburara 2021. godine, a nakon šest uzastopnih slavlja APOEL-a.



tagovi

Vladan MilojevićAPOELOmonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara