Beskontaktno dostavljamo zabavu u vaš dom

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.03.20. | 14:53

Poslušajte stručnjake, ne krećite se previše ako ne morate, i iz udobnosti svog doma koristite sve benefite onlajn ponude

Borba za smanjenje širenja virusa korona je u jeku, u nju smo uključeni svi, bez izuzetka, i pobedićemo samo ako cela nacija bude delovala kao dobro uigran tim.

Najbolja mera prevencije, uz redovno i temeljno pranje ruku, jeste smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće, i pogotovo odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi.

Izabrane vesti

U petak u 18.00 Fenerbahče dočekuje Kajzeri i veliki je favorit za pobedu - pogledajte kvote

Kompanija Mozzart se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno učinimo da opasnost od brzog širenja pandemije prođe što pre.

Svedoci smo da se mnogi na društvenim mrežama žale da im je u samoizolaciji dosadno, a to ne mora da bude tako. Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji i, što je ovih dana vrlo bitno, najbezbedniji način!

Uđite u svet zabave bez kontakta sa drugim ljudima, sa kvakama i sa svim drugim predmetima i površinama sa kojih vreba virus korona.

Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela:

Da, toliko je lako i toliko brzo igra može da počne.

I to što je sportska ponuda značajno osiromašena zbog otkazivanja brojnih takmičenja u vidu prevencije od širenja virusa korona ne mora da bude tako loše. Ovo je prava prilika da istražite svet zabave uz e-sportove, onlajn kazino ili možda veoma zanimljive igre na brojeve – na vama je da doneete odluku.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja i nedoumica, Mozzartov korisnički servis vam je na raspolaganju od 0 do 24 časa.

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara