Komentari na vest

Šok u Torinu: Saša Lukić odbio da putuje u Moncu

V

Vito i ja

pre preko 1 godinu

Ma ima tu još puno što šta, bar se nadam, jedan kapiten se ne ponaša tek tako, "neću više da se igram, vrati mi igračke" kao dete od 5 god. A posle rasprave trenera i predsednika koja izadje u javnost izgleda da tu nije baš sve kako izgleda.Izaći će na svetlost dana još prljavog veša.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Jutic ga podržao hahaha.. Ko zna koliko će trajati napetost u klubu, već se i igrači okreću protiv redsednika nakon one ‘’tuce’’ izmedju njega i Jurica.
D

Dripac

pre preko 1 godinu

Na tribine s njim i mars iz kluba cim stigne okej ponuda
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Sve ostvarene licnosti pametuju i moralisu, sve uspesni i bogati, a pisu kako je Lukic glup, ovakav, onakav, a decko ima milione na racunu, standardni reprezentativac, buduci kapiten Torina, garant moze klub da bira, hahaha, majko mila... Zato je ova Srbija ovakva kakva jeste, zato nas ne podnose ni oni koji nas do pre nekog vremena voleli, zato nas niko ne sljivi ni dva posto kao narod i drzavu... Ma i treba nam tako!
M

Maltežanin

pre preko 1 godinu

Ostvareni milioneru, zašto pametuješ?
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Maltezanin, konobar si ili gradjevina?
A

Aket

pre preko 1 godinu

PFC... Zasto ponizavas profesije? Kakve veze ima, da li je konobar ili gradjevinac?
I

Ildzo

pre preko 1 godinu

Verovatno mu je ponudjen veci ugovor vec na prolece, lerali ga mesecima, pricali bajke I sad se covek bori za svoja prava. Odradis top sezonu u fudbalu, bajo moras da je naplatis, takav je biznis. Ili ti daju dozvolu da ides ili ti povecaju platu. Pricas mi price? Ovde su milioni u pitanju... Neki na poslu dignu frku zbog godisnje povisice od soma evra I prave se ovde pametni. Reciprocitet je kljucna rec. Ti ne postujes mene, necu ni ja tebe... TACKA.
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Тако је! Е сад врати мало филм уназад па се сети ситуације Левандовски - Бајерн, како се завршило? Тако што је Барселона платила у динар оно што је Бајерн тражио, а Левандовки и ако је рекао нећу више да играм за вас морао да се појави и испоштује своје обавезе јер постоји једна ствар коју ви борци за права заборављате, а то је важећи и валидан уговор! А имаш и актуелан пример, једног од најбољих фудбалера икада, Роналда, који тако силно жели да оде из Јунајтеда, али пази сад, опет не може јер има уговор а нико неће да га плати! И још једна битна ствар, оно што је теби неко обећао онако успут нема ама баш никакву правну тежину, не причам о моралу и осјећањима, али с’ друге стране потписан уговор има. Само хоћу да ти кажем да се дечко бори са ветрењачама а у овом тренутку на овај начин не може изаћи као победник никако.
u

uzas

pre preko 1 godinu

Ti mi pricas o biznisu a pricas o nekom usmenom dogovoru. Smesan si.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Ko je ovaj?
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

meni stvarno nije jasno da ovaj igra na tom nivou
(

(011)-(Bg)

pre preko 1 godinu

Ljudi da se razumemo.Imas ugovor do 2024.Tvoje je da igras, placen si.Ne ti umisljas da si Kristijano ili Mesi, i kao odbijas nesto da igras.Ja da sam predsednik kluba, na klupu do 2024 bi ga poslao.Trepnuo ne bih.E to bi vam uradio Perez u Realu, zato je Real tu gde jeste.Bas bas zato.Nisam navijac Reala uopste znaci.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Real to može da podnese,Torino ne.
(

(011)-(Bg)

pre preko 1 godinu

Moze i Torino da podnese, moze. Dobijas platu iz ugovora?Dobijas.U redu.Klub treba da ga tuzi za krsenje discipline.U kasi ostaje sve za 2 gofine ugovora, i jos bi on stetu klubu pravno platio. Od tog novca dovesti igraca, posle raskida ugovora na stetu igraca i kraj, ako ne bi tavorio na tribinama tim 2 godine.Znaci nije on svetski igrac neki, biser svetskog fudbala, da bez njega se ne moze.Itekako se moze! On je jedan solidan , ok igrac, ne vrhunski i to je to.I generalno svaki klub ovako treba da se postavi.Placen si po ugovoru, ima da igras i kraj!
E

Esex

pre preko 1 godinu

Sramota potez.tamo prima platu.moze da trazi transfer al mora da igra i daje sve od sebe.dodatni razlog je katar koji je sve blize..razocarao me ovim
s

sudija

pre preko 1 godinu

Sasa topla frizurica se istripovo gadno. Ides u Lozanu bato.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Подржавам сваку особу која зна да устане за своја права и за боље услове! Ако је са газдом договорио једно и ако газда то није испоштовао, и треба да штрајкује! Због оваквих бескичмењака на овом порталу који само блебећу и говоре да мора да игра, и имамо ове газде робовласнике! Подршка!
L

Laza kamikaza

pre preko 1 godinu

Uu al si opasan. Za sta si se ti izborio u svom zivotu?
B

BicuSlobodan

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Udarili bocni vetrovi i u Torinu.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Neka se Partizan zali na primljen drugi gol NIJE LEPO DA COVEK POLOMI KICME CETVORICI U ODBRANI.
J

Jurić

pre preko 1 godinu

Danas mu je rođendan pa dobio slobodno da proslavi !!!
S

Snoopy

pre preko 1 godinu

A plata redovno leže. A ti ljut neću da igram.Dok imaš važeći ugovor njihov si kako znaš da uzimaš platu tako treba da znaš i da udeš u bus
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

yo je sve maslo menadzera koji ga ni krivog ni duznog i ugurao tu
P

Perkee

pre preko 1 godinu

Ko ovog smatra za igrača, dajte bre ovaj momak da sad dođe u Partizan ne bi pravio razliku
@

@@@,

pre preko 1 godinu

Ponudili su mu ugovor do 2027,i trebao biti kapiten,ali on nije bio zadovoljan sa ponudom,valjda na sastanku izbile neke probleme,i za tako reagovao,što će ga valjda koštati transfer,ili tribine
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Ovaj umislio da mu je to neka balkanska vukoebina.
u

upravo to

pre preko 1 godinu

ima ugovor vazeci do 2024 i ladno odbija da ide sa timom na utakmicu za sta redovno prima ugovorenu platu..m
T

Treppenkind

pre preko 1 godinu

ко је Саша лукић?
@

@trepen

pre preko 1 godinu

Standardan reprezentativac fudbalske reprezentacije Srbije i kapiten Torina. Očigledno si zalutao ovamo, idi prati Karleušu...
G

Gost4456

pre preko 1 godinu

Onaj koji zbog menadzera igra za reprezentaciju...
c

cooosmokizprodsvnice

pre preko 1 godinu

Onaj zbog koga si upravo ostavio komentar Ko si ti?
@

@4456

pre preko 1 godinu

Sigurno reprezentacija ima bolje vezne pa Lukić igra zbog menadžera. Zbog menadžera je verovatno postao i kapiten Torina.
A

Anelie

pre preko 1 godinu

Fudbal je otisao u onu stvar, cim je Lukic kapiten i reprezentativac.
D

Damir92

pre preko 1 godinu

Sta misle ovi danasnji igraci da su bogom dani. Covece imas ugovor do 2024 ima da igras ako ne nema plate pa ti odbijaj da igras. Sto si potpisao toliki ugovor pa sad hoces dve godine ranije da ti se produzi. Ako ti je predsednik nesto obecao a nije ispunio to je njemu na cast ali tvoja obaveza je da igras fudbal dok si pod ugovorom. Pa lepo sacekaj jos dve godine i lepo sebi biraj novi klub samo ovaj put pametnije.
D

Demichelle

pre preko 1 godinu

Pre dva meseca su mu obećali kapitensku traku i nov ugovor,adekvatan za budućeg lidera tima.. Samo da ostane. Dečko je pristao ali Cairo je izgleda zaboravio na dogovor?! Ne znam kako će se sve završiti,ako ga tifozerija uzme na zub,to mu je kraj na Filadelfiji.. Verovatno menadžer ima na stolu ponudu koja se ne odbija,pa vrše pritisak na Urbana..
G

Gale96

pre preko 1 godinu

Ponuda Specije ili Kremonezea za ovakvig ,,asa" koji jedino što zna je da doda prvom do sebe i da vrati loptu nazad odbrani... Ma krasan igrač.
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Odmah gomila cigana da napadnu bivšeg igrača Partizana, zlo ne spava.
g

glok

pre preko 1 godinu

Nema gomile cigana, vec ste vi toliko opteteceni, toliko besni, frustrirani, da vam se navijaci Zvezde prividjaju u svoj toj paranoji i halucinaciji.
D

Deka Peka

pre preko 1 godinu

E sad sinko pamet u glavu i kod Duće Tadića da odeš u Ajax i tamo da postanes novi ali srpski De Jong. I podsecas na njega.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Eh da podseća na Rajkarda, Sedorfa, Davidsa, Snajndera, van der Varta... Ti se uhvati za ono mrtvo puvalo de Jonga koji odigra jednu solidno i pet se ne vidi da postoji...
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Ovakve stvari nisi nikad mogao da očekuješ od veličine tipa Vlada Jugović, ali ovaj isprdak očigledno daje sebi puno za pravo...
P

PFC_DR

pre preko 1 godinu

Ovakve komentare nikad pre nisi mogao da cujes ali sad svaka budala uzima za pravo da komentarise.
Z

Zapadjetruo

pre preko 1 godinu

Igračić, veznjak, (vise bezvezni nego vezni) malo bolje motorike i nista vise. Poput onog Čalušića sto je bio u Zvezdi, samo malo visočiji... Takvih i bolji igraca ima po Srbiji na stotine... Ali nemaju zaledjinu u vidu Lian sporta i njihovog PR-a. E fudbale, nisko si pao... Takvi bi trebalo da plaćaju sto igraju u profi klubovima. Zadnjih godina, uzivam vise gledajuci seoski fudbal, nego nazovi, ovaj profesionalo-kablovski... Eto moj Borac, sa profesonalnim fudbalerima (i sa jos profesonalnijim trenerčićem) ispade od ribara sa Farskih otoka... Putuj fudbale i ne misli nas...
R

Razumjes

pre preko 1 godinu

Drzi se ti BiH, zlonamerni,nerealni,ostrašćeni,ljubomorni “ja znam sve o fudbalu” stručnjaci nam ne trebaju ovde, imamo koliko hoces takvih bednika vec..
Z

Zapadjetruo

pre preko 1 godinu

@Razumjes Rekoh PR... Ne bi me cudilo da je ovo, neko od prozvanih. Malo pravopisa ne bih Vam škodilo. Polemika sa argumentima moze... Vulgarnost, isfrustriranost, ogranicenost, sovinizam NE. Svrstavanje u torove, odlika je fasista...
F

Fallen

pre preko 1 godinu

Ako ćeš već o pravopisu, mogao BI i ti istog da se pridržavaš
Z

Zapadjetruo

pre preko 1 godinu

@Fallen Ja bih, ti bi, on bi... Da li je dovoljno! Da bih me neko razumeo, moram se spustiti na njegov nivo...
B

BgBgSRB

pre preko 1 godinu

@Razumjes....ti da cutzis, to je RS a ne BiH. Ti da delis Srbe zbig nekog Turina.... pi. Vratite vojsku bre da se nauce ova deca sta je rodoljupstvo sloga, gde su granice prepucavanja.
M

MANOL0

pre preko 1 godinu

Kazes ,, Malo pravopisa ne bih vam skodilo" . E moj lektore sa manjace.
E

El Comandante

pre preko 1 godinu

Zamisli odeš na posao i odbijes da radis jer ti nisu povecali platu. Nepromisljen i glup potez, koji može imati ozbiljnih posledica. Razumeo bih da mu ugovor istice za 6 meseci, ali ovako je ispao glup.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Da bre, bas glupo. Zato je kod nas u Srbiji prosecna plata 400 evra, a u Evropi 1.500evra. Jer mi nismo glupi, za razliku od ostalih.
M

MikiVeliki12

pre preko 1 godinu

Баш би том Кристал Паласу добро дошао,као замена за Конор Галахера. Њима фали бар мало креативност на ове брзе играче попут Захе,Олисеа,Езеа
Q

Q

pre preko 1 godinu

Da li igrač kada dobije novi ugovor dobija odmah veću platu (u slučaju dogovorene povišice) ili po isteku starog ugovora?
G

G

pre preko 1 godinu

Odmah dobija platu po novom ugovoru.
n

neko treći

pre preko 1 godinu

Tolika pamet po komentarima, a prosečna plata u zemlji 300€. Prosečna inteligencija=prosečna plata.
D

Duša srpska

pre preko 1 godinu

Šta li si mislio kada je prosečna plata bila 150 evra....kod žutih lopuža
N

Novalis

pre preko 1 godinu

Izgleda da ne radiš ni za 100 €
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Ahahahahaha za tu prosečnu platu si mogao da kupiš duplo više nego za ovu sad
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Oš sendvič sa Alpskom ili posebnom pilecom
Z

ZorzVea

pre preko 1 godinu

Nema ljutnje, tako je, ja sam kod mene na poslu procenio da nisam adekvatno plaćen za svoje znanje, mnogo više dajem nego što platu primam, odem na razgovor za drugi posao, saopštim to svom poslodavcu i kažem da napuštam. On mi čovek ponudi bolje uslove i ja ostanem. Da mi nisu ponudili veću platu ja bih otišao, tako i on dečko.
P

Pamet

pre preko 1 godinu

Pa sto bi mi ljudi imali postovanja prema firmama i bilo kakvom biznisu generalno, kada vecina tih istih se ponasa odvratno prema svojim radnicima.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Jeste samo što je dotični vezan ugovorom na odredjeni period koji mora da ispoštuje a ti takav ugovor nemaš.Pa kada bi svi fudbaleri mogli da prelaze iz kluba u klub kako im se cefne na šta bi to ličilo.On je vezan ugovorom sa klubom do 2024 i taj ugovor mora da ispostuje a ako je nezadovoljan po isteku istog traži drugi klub.Jednostavno ovo što je uradio nije verovatno ni po zakonu i klub može da ga još i kazni.Jedino što on može je da se ne zalaže na terenu koliko je to do sada radio a trenirati mora i ići na utakmice.
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Тако је, само што није исто уговор о раду и уговор у професионалном спорту, разликује се. А исто тако и кад си саопштио свом послодавцу да хоћеш да идеш морао си да одрадиш отказни рок који је дефинисан уговором, ниси могао да кажеш е ја одох од сутра. Дакле, у било ком облику уговорног односа, једнострани раскид није могућ на штету оног другог без дебелог разлога, ау овом случају обећали сте ми нешто усмено па сам ја љут није довољно добар разлог, шта више није разлог у опште.
G

Gostssss

pre preko 1 godinu

a jesi veliki igrac auuuu.... kakva precjenjenost tipa Ljubo Fejsa
1

1992

pre preko 1 godinu

Ti vjerovatno imaš osvojene 3 LŠ sa Real Madridom.
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Zeljko otimaj to
U

Ugovor

pre preko 1 godinu

Kad je potpisivao ugovor znao je sta potpisuje i do kad. I tad mu je odgovaralo. Sto nije potpisao kraci ugovor? I sta sad? Ako nece da igra, onda ne treba ni da dobije platu i dodatno da bude kaznjen. Igraci su danas postali primadone, svima nesto smeta. A ni klubovi nisu mnogo drugaciji, npr Barselona i De Jong. Ako si napravio ugovor i potpisao, onda ga postuj, a ne hocu kakim, necu kakim...
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Ја не знам мајке ми, мислим да српски фудбалери, ова млађа екипа, има најглупље менаџере и саветнике у свијету фудбала. Имаш уговор још две године, битан си играч, капитен, одиграш добру сезону, мундијал, следеће лето морају да те продају јер улазиш у последњу годину уговора, можеш да изабереш неки добар клуб… Не, хајде да меримо чији је дужи и да уцењујем власника. Па бајо мој, нису жабари власници клубова баш толико наивни да можеш да их зајебаваш, закуцаће те на трибине макср не узео динар за тебе. Ниво интелигенције једнак спољашној температури данас!
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Odbijali su ponude, obecavali veci ugovor... Vec vidjeno u Torinu, i to nekoliko puta, kod mnogih igraca.
C

C_barkley

pre preko 1 godinu

tretman... ne termin...

milford

pre preko 1 godinu

A sad igra za stipendiju pa je ljut zbog toga?
Т

Тако је!

pre preko 1 godinu

Ако су одбијали понуде, дали му траку и ако је обећан договор око продужетка уговора и повећања плате, нека то и испуне. Паметан потез
T

Taribo West

pre preko 1 godinu

Po meni pravi gluposti. Imaš još dvije godine ugovor, ćuti i igraj. Ovako dovodi u pitanje i reprezentativni status. Činjenica jeste da su odnosi loši u Torinu, i trener Jurić se nedavno sukobio sa sportskim direktorom, ali onda je trebao da ide iz kluba ako je imao bolje ponude, a ne da veruje ljudima koji su mu obećali povećanje plate...
1

145 5

pre preko 1 godinu

Nekada su igrači igrali za male pare, sada odigra jednu dobru sezonu i odmah reketira klub hoce vose para novi ugovor. Tako rade svi. Nisu krivi igrači već menadžeri koji im to govore da urade. Menadzer ima 10 posto od primanja tako da je u interesu samo sto veca zarada. Igraci su ti koji su prodali dusu tim menadzerima jos pre nego sto su napunilin18 godina. Vec sa 16 menadzeri se motaju oko igraca ponude ugovor onzastupanju i to je to. To znaci da odluke donosi menadzer a ne igrac. Nazalost to je jedini put kojim moraju igraci da krenu jer ako si talentovan a nemas menadzera ni stipendijski ugovor ne mozes da potpises.
G

Gostea

pre preko 1 godinu

Pa sa reprezentacijom,će se samo obrukati
J

Junker

pre preko 1 godinu

A nezgodne su ovakve situacije. Jeste igras za veike pare svakako, s jedne strane si izdao igrace, potpisaces novi ugovor, da l sa Torinom ili novi klub, ali moraju i igraci sebe da zastite. Zamislite samo, ne potpise novi ugovor, ode na ovu utakmicu i povredi se? Kao kada se Gvardiola inatio pa namerno Sanea stavio da igra nebitni Komjuniti Sild i ovaj se povredi i propusti celu sezonu. E sad, jedno je Sane, a drugo Lukic, njemu niko ne garantuje da ce dobiti pravi transfer u slucaju takve povrede.
b

brrrrrrrrrrrr

pre preko 1 godinu

Znaci opameti se za 2 minuta i nazad u tim po nekom tvim vidjenju.
G

Gost2

pre preko 1 godinu

Veeelika prevara od fudbalera!
G

Gost00000

pre preko 1 godinu

Ma ti siguuuurno bolje znaš od Italijana
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Na tribine bi ti meni išao bar jedno pola godine, do sledeće polusezone, da malo "ohladiš" tu glavu.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Jedan li ista u zivotu mogao cuti gluplje od ovoga. Dečko ljut sto mu nije ponudjen novi ugovor umesto da odigrati najbolje sezonu sto moze i naplati se kao slobodan igrač on ce sad ostatak ugovora provesti na tribinama u ugroziti celu karijeru. Ima li taj mozga imalo.
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

Srpski krkanluk, nebi taj vise terena vidio. Nebi da je Messi ili Leao, a ne neka panjina
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Sad ga zakucati na tribine dok se ne opameti.
H

Hourse

pre preko 1 godinu

Kad bi ti mogao da gazdujes,hm,ali nikog nije briga za tvoje razmisljanje iz kamenog doba
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@Hourse Nisam zna da su poštovanje (saigrača i trenera u ovom slučaju), strpljenje, lepo vaspitanje, skromnost itd. tekovine "kamenog doba".
@

@hourse

pre preko 1 godinu

Sad treba da ga nagrade novim ugovorom? Lik je pljunuo na klub, saigrace, trenera, upravu, na sve.