©Reuters
©Reuters

Solskjer impresioniran, kreću pregovori sa Kavanijem

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.21. | 21:38

Mančester Junajted želi da zadrži Urugvajca i naredne sezone

Edinson Kavani je zadovoljio kriterijume Mančester Junajteda i Crveni đavoli žele da ga zadrže u svojim redovima i u narednoj sezoni. To je potvrdio i trener Ole Gunar Solskjer, koji je najavio da će uskoro biti započeti zvanični razgovori sa Urugvajcem.

Kavani se pridružio Junajtedu u oktobru prošle godine, postigao je sedam golova na 24 utakmice, ali je mnogo puta pokazao da je pravo rešenje za klub sa Old Traforda.

Izabrane vesti

"Mogu samo da kažem da je Edinson bio vrlo dobar za nas. Impresioniran sam njime i zaista je dobro radio sa grupom. Sešćemo sa njim u bliskoj budućnosti i razgovarati. Naravno, videćemo njegove i naše planove. Uvek razgovarate sa igračima zbog njegove situacije sa ugovorom, prezadovoljni smo sa onim što je uradio", rekao je Norvežanin.

Kavani je na Teatar snova stigao kao slobodan igrač, uz opciju produžetka saradnje na kraju sezone i veruje se da će dve strane pronaći zajednički dogovor.

Mančester junajted je izgubio korak za Mančester Sitijem, koji surovo gazi ka šampionskoj tituli, vezavši čak 17 pobeda u svim takmičenjima. Ipak, Solskjer nije išao toliko daleko kao Jirgen Klop, koji je priznao poraz njegove ekipe u borbi za odbranu trofeja.

"Ne možemo sakriti činjenicu da smo poslednjih nedelja malo popustili u formi i ispuštali bodove kada to nismo smeli. Mislim da niko ne bi rekao da na neće ići na titulu, želimo da pobedimo u svakoj utakmici, ali ne možemo da kontrolišemo šta drugi rade. Mi smo drugi i naravno da je tada vaša ambicija da ne padnete niže od toga. Moraćemo dobro da se potrudimo ako želimo da izvršimo bilo kakav pritisak na Siti ove sezone", rekao je Solskjer.



tagovi

Edinson KavaniOle Gunar Solskjer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara