Foto: Reuters
Foto: Reuters

Solskjer posle razočaravajućeg remija: Nismo kandidati za titulu

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.21. | 00:38

Strateg Crvenih Đavola razočaran zbog lako primljenih golova

Primljenim golom u petom minutu sudijske nadoknade Mančester Junajted je prosuo dva boda protiv Evertona (3:3) i tako ostvio mogućnost gradskom rivalu i lideru Premijer lige Sitiju da mu u slučaju trijumfa nad Liverpulom pobegne na pet bodova razlike uz utakmicu manje.

Puleni Ole Gunara Solskjera su prvo dozvolili rivalu da se vrati i izjednači posle zaostatka od 2:0, a zatim i da ih preko Dominika Kalvert-Luina šokiraju u nadoknadi. Dobar deo krivice ide na dušu stratega Crvenih Đavola koji je u trenucima kada je delovalo da će Junajted sačuvati prednost, na teren poslao defanzivca Tuanzebea, a ovaj minut kasnije napravio faul i omogućio gostima predid iz kojeg je Junajted primio gol.

Izabrane vesti

“Ne pričamo o osvajanju titule. Ne bi trebalo ni da nas uzimate u obzir kao kandidata za titulu, ali to je vaš, novinarski deo posla. Moramo biti kvalitetniji kao tim i moramo prestati da dozvoljavamo rivalima lake golove“, objasnio je trener Junajteda posle utakmice.

Ispuštena dva boda u sudijskoj nadoknadi ne predstavljaju jedini peh za ekipu sa Teatra Snova. Mančester je tokom prvih 45 minuta izgubio Pola Pogbu koji je morao da bude prinudno zamenjen.

“Deluje kao povreda mišića, butine. Sutra ćemo videti kolika je ozbiljnost situacije. Nadam se ne prevelika. Nije mogao da nastavi i zamenio sam ga.

Маnčester Junajted jeste bio bolji, ubedljiviji rival, ali je dozvolio nezgodnoj ekipi Karla Anćelotija da profitira iz malog broja prilika.

“U drugom poluvremenu smo igrali dobar fudbal, ali smo primili tri gola iz tri udarca u okvir, a to je uvek razočaravajuće”, zaključio je Solskjer.

 


tagovi

Mančester JunajtedOle Gunar Solskjer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara