Solskjerov raport: Pogba i De Hea aut, Van-Bisaka i Marsijal mogu na Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.10.19. | 20:45

Poneko se i oporavlja od povreda na Old Trafordu

Bolnica na kraju grada – tako izgleda trenutno sportski centar Mančester junajteda. Kako koji fudbalski dan prođe, tako se nove navolje navale na Crvene đavole.

Ni do sada nije nedostajalo povreda igrača, a u poslednjih nedelju dana iz stroja su ispala dvojica možda iz startnih 11 – Pol Pogba i David de Hea. Menadžer Ole Gunar Solskjer je priznao da će bez njih dvojice morati u naredne izazove.

Izabrane vesti

Prvi na redu je duel sa Liverpulom u Premijer ligi, a odmah posle toga i gostovanje u Beogradu, protiv Partizana, u Ligi Evrope. Sada je definitvno da stadion u Humskoj 1 neće videti Pogba i De Hea.
David tek treba da ide na skener, ali mislim da će morati na odmor. I na prvi pogled se činilo da ga čeka pauza, jer je to takva vrta povreda (mišić). Pogba je bio povređen, pa se vratio, odigrao nekoliko utakmica, dobro je radio čak i uz bol, ali na skeneru posle meča sa Arsenalom se pokazalo da će morati da miruje nekoliko nedelja, pa ni njega neće biti u narednim utakmicama“, rekao je Solskjer za Skaj Sports.

Ipak, nazire se svetlo na kraju tunel. Za Liverpul i pogotovo za Partizan mogla bi u timu da se nađu dvojica rekonvalescenata: Aron Van-Bisaka i Antoni Marsijal.
Ne mogu još da budem 100 odsto siguran, ali nadam se da će Aron i Antoni biti na trenintima do kraja nedelje i da će biti u konkurenciji za meč sa Liverpulom. Makar za 30 minuta ili poluvreme igre“, nada se Solskjer.

Sa njima dvojicom Junajted bi već bio osetno jači za gostovanje u Beogradu.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara