Komentari na vest

Šou Bordalasovog džokera na Mestalji, Atletiko vodio 3:1 do 92. minuta i ostao bez pobede! (VIDEO)

E

Ehehehehehehehe

pre preko 2 godine

Haahahaha ala mi je milo i drago! Jos jedan fejl u nizu cuvenog Chola!!! Patetiko Madrid , bili i ostali! :))))
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Ne lupaj.Jedan od najgotivnijih klubova Evrope.Zvanicno sampioni Spanije.Igraju dobar fudbal ali im je odbrana ocajna.Ovde decurija pise,kao su defanzivni,kako igraju 0-1,a oni 80% utakmica dosli 4+.
a

auh

pre preko 2 godine

Patetiko Madrid a sampioni Spanije.Uzeli 11 puta pored Reala i Barse.Bas su pateticni.
h

hehehehehe

pre preko 2 godine

dzaba im sve ostace zauvek u senci velikog reala i barse, i to znate i vi nego necete da priznate.
B

Brate sta je ovo

pre preko 2 godine

Treba Atletiku promena, to je evidentno, Colo nece da odustane od svoje igre, ali ocigledno da taj ziheraski nacin ne prolazi vise, ni u Primeri, ni u Evropi, mora ili da menja igru i formaciju, ili da menjaju trenera.. Ali s obzirom na to da nema kvalitetnih trenerskih imena u igri, i da Colo ima prevelike zasluge za dovodjenje Atletika u sam vrh svetskog fudbala, pre bih rekao da ce ostati tu dok ne oseti zasicenje/ dobije ponudu nekog vrhunskog tima( spominjao se Inter prethodnih godina najvise)i da ga niko nece oterati dok je ziv ako on zeli da ostane. Inace Racic ove sezone kao pogubljen, decku glava nije na mestu, iz aviona se vidi, i sto dobije minuta, on upropasti, trebalo bi na neku pozajmicu, mislim da bi mu legla Serija A ( Djenova, Kaljari, Bolonja, Torino) Da se zahvaljuje menadzeru sto ga Piksi uporno poziva u repku.
j

ja ne znam

pre preko 2 godine

sta pisete danima.Kao ta igra ne prolazi u evropi a oni sampioni lige trenutno.Onda kazes vise ne prolazi ta igra defanzivna a oni 5 + dolaze vec mesec ipo dana.
L

Loptategi

pre preko 2 godine

Ajmo Sevilja, jeste da niste u formi nikako ali ajmo nocas 3 boda i vrh je nas
J

Joao Felix

pre preko 2 godine

Kako mi je milo, toliko sam volio Atletiko Madrid, ali fudbal koji Colo igra sa njima, sa ovim supersonicnim napadacima kakvi su Felix, Correa, Suarez, Grizman je prosto da ti oci krvare, da ovi fudbaleri rijetko mogu doci do izrazaja zahvaljujuci "tuci" i defanzivi, potpuno je covjek ogadio ovaj klub...
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Donosi Karleto jos jednu titulu Realu i pravi atmosferu za dolazak Mbapea. Real da bude pametan i da ne dovodi Pogbu, vec da gledaju desnog beka i stopera.
G

Gostic de Cic

pre preko 2 godine

Desnog beka,druze, mi dadosmo dzabe Interu, a oni ga unovcise, kao i levog Milanu, a stopera ni na vidiku trenutno na trzistu nema, bice cupavo, kupuje se krilo i napadac, a Modrica ce da zameni moj pokojni deda...