Momenat kada je Edson Puć postigao golčinu
Momenat kada je Edson Puć postigao golčinu

Šou u Čileu: Spektakularne makazice povratnika i preokret u dubokoj nadoknadi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 03:06

Ikike je odigrao meč za pamćenje

Možda čileanska Primera nije među najatraktivnijim u ponudi južnoameričkog fudbala, ali ono što se dogodilo već u trećoj utakmici premijerne runde nateraće nekoga da obrati pažnju. Pamtiće se i prepričavaće detalji sa duela Audaksa i Ikikea dugo, jer je imao sve elemente fantastične utakmice - od kiše golova, preko spektakularnih makazica, do preokreta u dubokoj nadoknadi! Povratnik u najviši rang takmičenja Ikike dobio je Audaks kao gost rezultatom 3:2 (1:1) i bez ikakve sumnje već sada imamo kandidata za utakmicu sezone.

Nije moglo da počne bolje za tim koji se posle dve godine vratio u Primeru! Ne samo zbog konačnog rezultata, već i zbog načina na koji je Ikike stigao do prvenca. Igrao se 21. minut kada je Edson Puć izveo spektakularne makazice i umalo pocepao mrežu. Savršen osećaj, pravovremeni ulazak u šut i majstorska realizacija!

Izabrane vesti

Utakmica je tek počela da se komplikuje kada je Tomas Rodrigez pronašao Alesandra Rijepa i doneo izjednačenje u 35. minutu. Jer, tek što se zahuktala akcija u drugom poluvremenu, Ignasio Žarldino doneo je preokret prvencem u dresu Audaksa posle savršenog udarca glavom. No, samo dva minuta kasnije Audaks je ostao sa igračem manje pošto je Emanuel Čekini zaradio direktan crveni karton jer je igrao opasno pošto je digao nogu visoko i šutnuo Dijega Fernandeza u glavu. Sudija Dione Risios mu je momentalno pokazao put u svlačionicu.

Tako je Čekini samo zakomplikovao život saigračima, što je na kraju sve skupo koštalo. I to u nadoknadi vremena... Ikike je uspeo da se oporavi od zaostatka, krenuo je napred i na kraju napravio čudo. Najveće zasluge idu na račun Lazara Romera koji je ušao u igru u 69. minutu. Jer, bio je strelac oba pogotka u nadoknadi vremena, u drugom i sedmom minutu nadoknade, mada mu se prvi od dva hica ipak nije računao jer je pripisan kao autogol Karlosa Viljanueve.

Neverovatna utakmica za Ikike i najbolja pozivnica za sve ljubitelje južnoameričkog fudbala da obrate više pažnje na to šta se dešava u Čileu...



tagovi

Deportes IkikeAudaks ItalijanoČile 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara