Spaleti 2021

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.08.18. | 17:30

Inter produžio ugovor sa trenerom koji ga je vratio u Ligu šampiona posle sedam godina

Inter planira na duge staze. Kineski Suning, vlasnik slavnog kluba, definitivno posluje sa vizijom i posle sezona u kojima su Nerazuri lutali, sada polako sklapaju mozaik vredan pažnje. A važan, možda i najvažniji deo tog mozaika trebalo bi da bude trener Lućano Spaleti koji je u utorak potpisao novi ugovor do leta 2021. godine.

Još nisu poznati finansijski detalji produžetka saradnje, ali jasno je da je Spaleti dobro prošao, pošto mu je dosadašnja godišnja zarada iznosila oko 4.000.000 evra i bio je u samom vrhu liste najplaćenijih trenera u Seriji A.
“Hvala porodici Žang i klubu na poverenju. Moram da naglasim da je ovaj potpis samo bio formalna potvrda onoga što smo se već dogovorili. Imam veliki želju da nastavimo da se zajedno borimo za ovaj veliki klub. I ta želja nikad nije bila dovedena u pitanje”, rekao je Spaleti posle potpisivanja ugovora.

Izabrane vesti

Spaleti je u Inter došao u junu prošle godine i uspeo je sa Nerazurima da se domogne četvrtog mesta i plasmana u Ligu šampiona, prvog od sezone 2011/2012.
“Oduvek smo imali odnos zasnovan na poštovanju i međusobnom poverenju. Svakodnevno razgovaramo i jasno je da imamo zajedničke ciljeve i ambicije. Danas smo samo to potvrdili na radost Interista širom sveta”, dodao je trener Nerazura.

Inter je bio aktivan tokom letnjeg prelaznog roka. Doveo je Stefana de Fraja, Kvadva Asamou, Kejtu Baldea, Šimea Vrsaljka, Federika Dimarka, Lautara Martineza i Radžu Najngolana. Spremili su Nerazurima i pravu transfer bombu u vidu dolaska Luke Modrića iz Reala, ali im taj izuzetno ambiciozan plan nije prošao zasad.

Uprkos tome, jasno je da bi ove sezone Inter ozbiljno mogao da se uključi u šampionsku trku u Seriji A, u kojoj je glavni favorit ipak Juventus predvođen Kristijanom Ronaldom.

Foto: www.fcinter.it


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Lučano Spaleti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara