Komentari na vest

Spaleti ne pada na Gvardiolinu slatkorečivost: Njegove reči mi ne znače ništa, žele da nas sruše igricama

R

Rusko

pre oko 1 godinu

Cesto sam govorio dva jako brutalna trenera. Nadam se da spaleti nece opet odkaz dobiti. A drugi trener njegove plodove ubirati
g

gege

pre oko 1 godinu

Ovo jeste licemerstvo Engleza ali i poznatog po tome Gvardiole, kao Napoli je favorit. Pa onda kad je tako trazi da ti dovode igrace kao sto tamo dovode a nek deo samo novca ulozi Napoli u pojacanja. Ej spucas 900 miliona dobro je rekao Spaleti, a oni 9 miliona i imas obraza da ovo radis i govoris kako je neko drugi favorit. Uz sve to znamo da Englezi ali pre svih Celzi i Siti bice zasticeni od Uefe i sam je Ceferin to potvrdio sa su oni razbucali ideju o Super Ligi. Pa moraju biti nagradjenji za tako nesto, evo vidimo da Celzi pokupuje sve zivo i potrosi brdo para i nista, nema isptivanja o fer pleyu...
m

miomir momir mimora

pre oko 1 godinu

Napoli je platio osimena 80+ milki...kako je potrosio samo 9? Inace bi najvise voleo da napoli uzme sve...
R

Rakinjo

pre oko 1 godinu

@miomir ne lupaj brate, Osimen je plaćen 70+ bonusi sa kojima može da izađe maksimalno 80m, to je 2020/21 bila i jedina ozbiljna kupovina Napolija jer su godinu pre toga pukli preko 150m u rekonstrukciju ekipe, a opet su i pored toga bili u plusu preko 40m. Pa samo Griliš je plaćen više nego Osimen, Kviča i Politano zajedno! Gvardiola bi trebalo da sa jednim timom osvoji lš a sa drugim pl da bi mogli da pričamo o nekom trenerskom uspehu, ovako bi trebalo da ga bude sramota uopšte da daje ovakve izjave jer može lagano da karma odradi svoje i ostane i bez fa kupa, nabeđeni trener kome je klop uzeo pl sa milnerom, hendersonom i vajnaldumom, Tuhel lš a Arteta i Spaleti/Karlo će mu, daj bože, ove godine pokazati kolika je neznalica. Šlag na tortu bi bio da mu i celavi objasni i donese mu u grad oba kupa, onda bi bio potpuno spreman za sledeći izazov u karijeri da se osvoji i ta liga1 sa psž-om!
E

Etabeta

pre oko 1 godinu

@miomir momir mim platili su Osimena parama od transfera Iguaina u Juventus (90miliona). A za Osimena su dali oko 50 miliona + 3 mlada igraca.
x

xx

pre oko 1 godinu

Priča ko da vodi Speciju i ko da nije prvi u ISeriji A.
o

ovoj pglu

pre oko 1 godinu

Sta je to rekao da ti nije jasno, da je ovaj licemer sto kupuje sve sto moze po troseci 900 miliona a onda Napoli koji je nasiromasniji od 8 klubova ovih proglasava za favorita kako bi im pritisak stvorio kod navijaca, da sutra prave problem ako nista ne urade. A nije Siti favorit koji toliko trosi i dovodi i sto treba i sto ne treba. Sada su Itlaijani favoriti odjednom a do juce su bili propala liga, smesna liga, klubovi koji su osrednji.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Isto može da se kaže i za Gvardiolu, govori kao da vodi Forest, a ne Siti.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Napoli je sigurno jaci od Benfike,Celsija,Intera,Milana a od Bajerna,Reala i Sitija mislim da niko nije siguran da su jaci.
a

acm19

pre oko 1 godinu

To jesu li jači od tih timova će morati da dokažu u eventualnom dvomeču.