Komentari na vest

Spaleti potvrdio da napušta šampionski tim: Ko preuzima vrelu napuljsku klupu?

R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Mislim da bi bili odlični pod palicom Galjarda! I da probaju možda preko Galjarda da dovedu Alvareza koji grije klupu tamo zbog Halanda! Ipak je Alvarez Riverovac i igrao je kod Galjarda
l

lego bi im

pre 11 meseci

Čika Miša Kosanović...
Š

Šibicar

pre 11 meseci

Na kraju će Napoli dovesti Gatuza za trenera.

biancorosso

pre 11 meseci

A jesu li razmišljali o Krstajići ili Duljaju....
M

Ma da...

pre 11 meseci

Galjarda ako su pametni. Mada vise bi voleo da on ode u Ajaks ili Sevilju, Real Sosjedad, Lion... korak po korak...
S

SS Lazio

pre 11 meseci

Po meni najbolji izbor bi bio Gasperini. Jeste da igra sa tri pozadi, jeste da bi prodao Kvicu (ionako ce De Laurentis da ga proda), medjutim covek izvlaci 150% iz svoji igraca. Prednost je sto voli da menja igrace ali i sistem igre sto mu trenutni roster Napolija pruza mnoge mogucnosti posto Napoli ima veliki broj kvalitetnih i polivalentnih igraca. Njegovo drugo mesto sa Atalantom pre nekoliko godina je skoro pa cudo, sa takvim budzetom. Nekoliko godina za redom je igrao LS. Medjutim postoji druga strana medalje. Covek je luda glava, (skoro) kao De Laurentis. Javno je ponizio svoja dva najbolja igraca, Papu Gomeza i Ilicica. Covek dobio crveni karton zbog prigovora i teskih reci glavnom sudiji iako je njegov tim vodio sa 4:0!!!??? Postoji jo "bisera" da ne nabrajam ali ako bi se nasao neki normalan vid komunikacije vlasnik-trener, Gasperini bi im bio najbolji izbor. Osim Gasperinija, tu bih spomenuo i Motu. Mota je mlad i perspektivan i ima veoma dobre rezultate iza. Takodje je radio sa najboljim trenerima i to iskustvo ce mu pomoci u daljem razvoju.
t

takojeee

pre 11 meseci

Pa ako planiraš da ti glavni cilj i uspeh bude plasman u top 4 i ništa više od toga onda je Gasperini dobar izbor.
J

JokaraKidara

pre 11 meseci

Ko god dodje bice u velikim u problemima, em treba ostaviti tim na okupu a bogatasi ne pitajucza cenu, em treba voditi bitku sa De laurentisom. A tovar je veliki, aktuelni sampion. Galjardo argentinska krv bi legla ko budali samar ma da ne znamo kakav ce trener biti u evropu.
I

Inzaghi

pre 11 meseci

Kad gazda umisli da je on glavni šraf u šampionskom timu.
n

nidza1981

pre 11 meseci

ko ide kod Laurentisa je ozbiljan mazohista
G

Gostttttttz

pre 11 meseci

Napoli je odavno igrao sa 3 pozadi ovo sto igra Atalanta. Ako bi igrali tako Hvica odma iza Osimena kao plezmejker i pored moze Zelinski. Ili dva napadaca Hvica odma iza njih,sredina imaju koga hocete,samo dovedu nekog stopera jos. Jer ako nastave sa 4 3 3 ili 4 2 3 1 potrebno je desno krilo sto igra Lozano i jako je los, tesko naci takvo krilo kao sto moze Hvica levo to da igra,mada je i on sam vise ofanzivni vezni. Mislim da ce Napoli preci u 3 4 2 1. Nek “ukradu” nekog stopera Atalanti. Mada pre ce nadju stopera nekondesno krillo da kida i jurisa na gol. Gallardo je zanimljiv,ali sad Napoli pliva u parama i prepustiti kormilo nekome ko nije radio u evropi potrebna je malo ludost i neozbiljno prema igracima skudeta.
i

ime gosta

pre 11 meseci

Bas si se nalupetao. Pa ako sklone Hvicu sa krila ugasice se. U kojim to parama plivaju? Pare su razlog nesuglasica izmedju trenera i vlasnika. Laurentis je uz Lotita vrv najveca skrtica medju vlasnicima klubova.
G

Gostttttzzz

pre 11 meseci

@Ime gosta : Ugasice Hvicu ? Pa on je idealan za Gasperinijevu taktiku. To sto sad igra na krilu,on moze u ligi tako da dribla, a u evropi se trazi brzina koji imaju ovi camugani po krilima. On je i u Rubinu nekada igrao iza spica i na kraju on ce to i da igra, mozda ne jos a mozda i da ako dodje Gasperini, jer njegova brzina ne mozze da ide vise u + samo u padu. Drugo kvalitet tima sa Gasperinijevom taktikom bio samo kad pogledas napad bio 10 puta veci ako bi ih skupio u 3 4 1 2.... 3 4 2 1. Politano i Lozano ozbiljno da igraju 4 3 3...u padu su obojica.... Ali zato Lozano moze bude koristan kao ving bek ima brzinu i spretnost,a politana moze da smesti u ofanzivnog veznog i tu bi bio dobar. Desno krilo kosta papreno na trzistu sa levom nogom da sece kao unutar gola.. Napoli nema pare?? Sad ako ih nema ne znam kad ce ima.. Jeste skrtica bio na pocetku,a sada je doveo masu igraca i osvojio.. Dao za Osimena 70 m, dao i za jos neke po 40 m. Nisu oni Siti i cela premijer liga,ali imaju para...Sa Maradonom su osvojili u 3 4 1 2...
J

Juve 1982

pre 11 meseci

Gasperini ima lijep posao u Bergamu. Konte nema angažman, ali kod kuće ima para za hljeba i nije nužno da ide kod idiota De Laurentisa na nadnicu. Poslije Spaletija koji god trener pristane da mu De Laurentis bude poslodavac, prava je budala.
R

RangoNS

pre 11 meseci

Kad se uvek nadje neki nesretnik da preuzme FK Partizan, naci ce se i neko ko ce Napoli.
H

Hahaha Rafa

pre 11 meseci

Ovi ako Beniteza dovedu bolje da se samougase...
j

juventino10

pre 11 meseci

Ma kakav conte, lik igra sa trojicom pozadi, mora mu se kupiti mnogo igraca, onda prodati hviču i ostala dva krila. Gasperini isto ne može, nadam se da ce u Romu, jer tatica ode u PSG. Za Napoli bi najbolje bilo da dodje doktor Galardo.
J

Jovisa

pre 11 meseci

Samo Beniteza dovedi i kao Everton ima da se boris za opstanak sa istim igrackim sastavom!!
C

CFC

pre 11 meseci

Unistio je sampionski inter tako ce i napoli-:D Inace mislim da ovi prodaju i osimena i hvicu tako da je to razlog sto ide spaleti. Nema sta traziti sa ekipom dalje