Martinez (©Reuters)
Martinez (©Reuters)

Španac Martinez sudi Partizanu, Škot deli pravdu Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.08.22. | 09:22

Srđan Jovanović na centru u Danskoj

Žestoka borba čeka Partizan do plej-ofa za Ligu Evrope. AEK je napravio preokret u prošlog četvrtka i sa prednošću dolazi u Beograd (2:1).

Mogao je Partizan da bude zadovoljan suđenjem u Larnaki, arbitar iz Litvanije nije naginjao na stranu domaćina. Ovog puta UEFA je odlučila da za revanš u Beogradu delegira sudiju iz Španije. Na centru u četvrtak veće biće Hoze Marija Sančez Martinez.

Izabrane vesti

Špancu će ovo biti prvi put da deli pravdu Partizanu, ali mu srpski fudbal nije nepoznat. Martinez je vodio meč Crvena zvezda – Ludogorec prošle sezone u Ligi Evrope (1:0), a sudio je i reprezentaciji u Dablinu protiv Republike Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (1:1).

Crvena zvezda je pitanje prolaska dalje već rešila „petardom“ u Beogradu protiv Pjunika (5:0), pa rasterećeno ide u Jermeniju. A, u Jerevanu će revanš voditi arbitar iz Škotske Vilijam Kolum.

On baš i nije bio do sada taličan našim klubovima: sudio je Zvezdi na Marakani u porazu od PSŽ-a (1:4) i Partizanu protiv Šahtjora u gostima (1:4).

Estonac Kristo Tohver će suditi meč Tvente – Čukarički u Holandiji. Domaćin je stekao prednost u Beogradu (3:1) i daleko je bliži prolasku dalje.

Što se tiče srpskih sudija, Srđan Jovanović je dobio zadatak da vodi meč Midtjilend – Benfika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Novak Simović i njegov tim utakmicu Slajgo – Viking u kvalifikacijama za Ligu konferencije.


tagovi

Liga šampionaLiga EvropeLiga konferencijeFK PartizanFK Crvena zvezdaČukaričkiSrđan JovanovićNovak Simović

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara