Komentari na vest

Španci idu po petog predstavnika u Ligi šampiona

N

NavijacUniteda

pre oko 3 godine

Kakvo raskantavanje Mancestera od strane Rome. Au trebalo je da bude 7 komada u mrezi crvenih djavola
S

Sove

pre oko 3 godine

Čekaj, ako Čelsi osvoji LŠ i bude 5. u Engleskoj to znači da npr. 4. Vest Hem neće ići u LŠ, a npr. u Španiji Barsa završi kao 4. a Viljareal kao 5. osvoji LE zar to ne znači da onda Barsa ide u LE?
B

Brko

pre oko 3 godine

Ne, značilo bi samo ako bi Real osvojio Ligu prvaka a u Španiji bio 5.,plus da Villareal osvoji EL a u Španiji završi ispod 4.mjesta. Što se tiče Engleske, ako Chelsea osvoji LP a z EPL završi na 5. mjestu, engleska će naredne sezone imati 5 predstavnika u Ligi prvaka. Jedino da je i Arsenal osvojio Evropa ligu, Chelsea kao 5. u EPL osvojio ligu prvaka, tek tad bi ekipa sa 4.mjesta izgubila nastup u Ligi prvaka. Jer uefa ne dozvoljava više od 5 ekipa iz jedne države
G

Gosttt

pre oko 3 godine

A šta bi bilo da je Arsenal osvojio Ligu Evrope a ispao iz PL?
1

123456789

pre oko 3 godine

Igrao bi LŠ iz Čempionšipa
G

GostLazar

pre oko 3 godine

I sad neki likovi iz lupam Danske nemaju predstavnika u Ligi sampiona, jer je to takmicenje sampiona, jer tamo neka Spanija ima 50 predstavnika. Jos malo ce prvi iz druge lige Spanije igrati Ligu Sampiona. Cemu to sampiona ako zaista nema sampiona. Sad neki Junajted, Juventus, Dortmund i drugi igraju sigurnu LS, a Dinamo ZG, Zvezda, Rendzers i drugi igraju da budu sampioni, pa da igraju kvalifikacije
D

Damir92

pre oko 3 godine

Druze ne moze svi sampioni da budu u LS bez obzira kako se takmicenje zove mogu i da promene ime. Zamisli sad npr. U grupi sa Sitijem je sampion Irske Dandalk i u te dve utakmice sa Sitijem primice najmanje 15 golova. Koja je poenta i ko hoce to da gleda? Jednostavno timovi iz liga petice su finansijski mnogo jaci od ostatka evrope. LS je najjace takmicenje i u cemu je problem da igraju najjaci. Ako uefa zeli i drugima da da sansu onda moraju i te ekipe vise da zaradjuju ali tesko u tim malim namestenim ligama. Trebaju nam ujedinjene lige ex ju liga i tako to jer bi vise zaradjivali i bilo bi normalno da zvezda d zagreb redovno igraju ls i ne samo da igraju vec i da imaju sanse da osvoje.
M

M11

pre oko 3 godine

Osvojice al juce
S

Sacha_PFC

pre oko 3 godine

Klasican primer zasto zele da se stvori Super Liga i zasto je opravdana...osmoplasirana ekipa Španskog prvensta da igra Ligu Šampiona.Ocigledno je LŠ liga u kojoj igraju sve slabiji klubovi,sponzori za takvu ligu polako odustaju i samo takmicenje nepruza ono sto zaista najbolji klubovi zasluzuju.Ligi Šampiona neodgovara da se stvori jace takmicenje a ocigledno je da je sam kvalitet takmicenja sve slabiji.Mozda ne ove sezone ali za max.2.sezone zazivece i Superliga i svi ce jedva cekati da samo takmicenje pocne kako bi gledaoci uzivali iz utakmice u utakmicu sa najjacim klubovima Evrope.
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Koji tim je prosle sezone usao u LS zbog Sevilje? Sevilja je osvojila LE, a bila u top 4 u Spaniji. To znaci da se ona dva puta kvalifikovala u LS, sto znaci da je neki tim usao zbog nje u LS. Pa me zanima koji je to tim?
s

simicmacan

pre oko 3 godine

Da nije mozda Partizan?
N

Nindza

pre oko 3 godine

@VladaHM Nije niko usao u Ligu Šampiona umesto Sevilje.Vec je neko od slabijih liga krenuo od 3 kola kvalifikacija (ili ako ti je draze sledeca najbolja drzava po kofecientu ide korak napred) (Ajax cini mi se).Ako bude medju 4 najbolje u ligi onda neka slabija liga ide korak napred kao npr u tom slucaju.
@

@simicmacan

pre oko 3 godine

pa, tko ti je to?