Spartak doveo desetku iz Portugalije

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 08:54

Reč je o nekadašnjem članu Pasoš Fereire i Eštorila

Subotički Spartak je u dosadašnjem delu Superlige ostavio pristojan utisak. Plavi Golubovi su prošlog vikenda odigrali sjajno protiv Crvene zvezde, ali nisu imali sreće da osvoje makar bod.

Trener kluba iz Subotice Vladimir Gaćinović dobio je juče još jedno vredno pojačanje. Spartak je iz Portugala doveo 24-godišnjeg centralnog vezistu Andrea Filipea Karneira Leala ili kraće - Andrezinja.

Izabrane vesti

Bivši član Pasoš Fereire i Eštorila u najjačem rangu portugalskog fudbala odigrao je 71 utakmicu, a stigao je kao slobodan igrač.
"Iako nije bilo u planu dovođenje novih igrača, prilika se otvorila da dovedemo vrhunskog igrača  koji je odigrao 70 utakmica u Prvoj ligi Portugala. Dok je igrao za Pasoš postigao je šest golova i upisao 16 asistencija pretprošle sezone. U Srbiji nije toliko poznat, ali je ozbiljno pojačanje. Iskusan je igrač i u ovom momentu je bio bez kluba, tako da tu šansu nismo hteli da propustimo. Potpisao je ugovor na tri godine i verujemo da će se brzo uklopiti u tim. Njegovim iskustvom ekipa će biti mnogo jača, što nam je i cilj, jer želimo ove sezone da obezbedimo plej-of”, rekao je za Sportski Žurnal Nikola Simović, predsednik Spartaka.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara