Spartak: Poraženi smo iz ofsajda, ali praštamo sudijama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.09.20. | 09:40

„Važno je da nema namere“, poručuju Subotičani

Još jedno saopštenje zbog sudijske greške u Superligi Srbije! Ali ovo je drugačije intonirano u odnosu na beogradske večite rivale, koji ponovo ratuju između sebe, ali i sa Fudbalskim savezom Srbije.

Ovog puta javio se Spartak. Subotičani su za vikend poraženi kod kuće od Proletera (2:1), a tvrde da su drugi gol primili iz ofsajda. Ipak, nije na arbitre poletelo drvlje i kamenje.

Izabrane vesti

Evidentno je da je igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera. To je najvažnije! Ljudski je grešiti i ljudski je praštati. Sudijska ekipa Anđelovski, Potočan, Beljin nije imala nameru da ošteti Spartak i to je ono što u naše redove unosi mir, bez obzira na gorak ukus u ustima“, poručio je Branislav Savić, potpredsednik Spartaka.

On ističe da Subotičani neće koristiti manire klubova koji se oglašavaju saopštenjima posle skoro svake utakmice.

Svedoci smo da je u poslednje vreme postalo popularno da se posle svake utakmice izdaju neka saopštenja i da vlada mali rat saopštenjima. To od nas nećete videti i mi nećemo pisati ništa na tu temu. Ko misli da je to put za uspeh, neka radi tako. Bitno je da nema namere. Mi smo i u prošlom kolu izgubili bodove kada je u 94. minutu dosuđen diskutabilan jedanasterac za Novi Pazar, pa nismo dizali prašinu i odmah osuđivali sudije. Prati nas neka zla kob sa tim suđenjem, ali nema predaje“, ističe Savić.

Spartak je u poslednja dva kola igrao kod kuće i nije upisao pobedu na tim mečevima. Igrao je 1:1 sa Novim Pazarom, a onda izgubio 2:1 od Proletera. Sporni trenutak sa utakmice protiv Novosađana vidi se od 4:05 snimka.



tagovi

Spartak SuboticaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara