Spartak sprema bombu od transfera: Neca Mihajlović se vraća u Srbiju posle četiri godine

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 13:00

Ozvaničenje saradnje sa nekadašnjim krilom Partizana očekuje se u toku sutrašnjeg dana

Čekaju pojačanja navijači večitih rivala, priča se i odlascima, ali bombu od transfera priprema i subotički Spartak. Nekadašnji krilni fudbaler Rada i Partizana Nemanja Mihajlović trenutno je u poodmaklim pregovorima sa subotičkim superligašem, saznaje MOZZART Sport.

Prema saznanjima našeg portala popularni Neca bi već u toku sutrašnjeg dana trebalo da se obaveže na višegodišnju vernost timu sa severa Srbije. Na taj način brzonogi igrač dobiće šansu da rehabilituje karijeru posle nekoliko pokušaja u Holandiji, Poljskoj i Turskoj.

Izabrane vesti

Momak rođen 1996. godine, ako ne dođe do velikog preokreta, doći će u Spartak kao slobodan igrač, pošto je 9. avgusta raskinuo saradnju sa turskim drugoligašem Bolusporom. Nema sumnje da će Neca Mihajlović biti kapitalno pojačanje za tim Vladimira Buača i neko oko koga može da se vrti igra Spartaka.

Bez obzira što u inostranstvu nije igrao na nivo realnog potencijala. Posle odličnih šest meseci u dresu Partizana Nemanja Mihajlović je leta 2017. godine otišao holandski Herenven u transferu teškom 1.700.000 evra. Sve je ukazivalo da je Mihajlović pronašao pravu ligu i pravi klub. Međutim, na severu Holandije nije uspeo da se ustali i u kontinuitetu pokaže kvalitet. Istina, odigrao je 26 utakmica, postigao tri gola i pet puta asistirao.

Nedovoljno da bi zadržao status u Herenvenu, pa se preselio u Arku zimskog prelaznog roka 2020. godine. U Poljskoj se zadržao samo sedam meseci. Pokušao je u Turskoj gde je branio boje Boluspora i Balikešira... Međutim, nije ostavio zapažen učinak.

Dolazak u Spartak, posle kontakta sa ljudima iz Subotice, ispostavio se kao relna opcija. Krilnom fudbaleru je potreban kontinuitet utakmica i novi zalet, kako bi izdejstvovao transfer u neku jaču ligu.

Nemanja Mihajlović je rođen 1996. godine. Bio je standardni član mlade reprezentacije Srbije i neko ko je bio projektovan kao potencijal za A tim.



tagovi

Nemanja Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara