Komentari na vest

SPEKTAKL! Bajern sat vremena gazio Dortmund, imao 2:0, Modest u 90+5 zapalio Vestfalen (VIDEO)

k

kurbla

pre preko 1 godinu

2:0 je najopasniji rezultat

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Eto sad Dortmund igra i ruši sve pred sobom , i u LŠ I sad Bajern , a pre toga izgubi od Kelna tim koji ove godine igra za kladionicu , sramota za klub tog nivoa ( milioneri ??? )
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Ziveo sam 4 god.u Nemackoj, Bajern je prosto prejak stadion, finansije, atmosfera. Inace taj juzni kraj je rimokatolicki i dosta je bogatiji, gore gde su protestanti je siromasnije. Dok sam ja ziveo tamo utakmice Bajerna, Dortmunda i Salkea kod kuce su bile skoro nemoguce da se pronadju karte, jer na pocetku sezone pretplatnici uzmu sve karte, ostane samo 5% u slobodnoj prodaji. Povremeno bljesne neki klub, ali opet Bajern je daleko najjaci i tesko moze ko da mu parira na duze staze.
Љ

Љубан

pre preko 1 godinu

Никако да Дортмунд направи искорак, да бар код куће могу да доминирају против Бајерна, да се мало више закува у првенству, невероватно да Бајерн оволико дуго доминира у лиги, без конкуренције, а титуле у ЛШ нема на видику, штета а немачки клубови нису баш толико испод по квалитету, да ли је то нека психичка баријера кад види дрес Бајерна ко ће га знати...
n

neka

pre preko 1 godinu

Malo radosti za žute,sevap je
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Mogli su i protiv Kelna da se raduju ....
G

Gost123...

pre preko 1 godinu

Zašto nema vesti o dobroj igri Srđana Babića i činjenici da je i postigao gol? On baš napreduje, mislim da zaslužuje da se o njemu više priča
M

Moreira A.

pre preko 1 godinu

Ma zasto da pisu o Babicu. On je Srbin. Treba o Sadiku jos 36272 teksta. Ipak je Partizan uzeo od njega 200 miliona pa je sada stabilan klub.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

E pa nije tu Lewa pa da ih dokusuri
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Bravo BVB
s

shulz

pre preko 1 godinu

Daleko je to bilo od gazenja, cak je Borusija imala zrelije sanse, i osvojila je bod zasluzeno!
B

BVB

pre preko 1 godinu

Nisam bas siguran da je bilo gazenje..samo jedan period dje su bili bolji...zasluzeno uzet bod.
f

fghfgh

pre preko 1 godinu

Bajern gazio 60. min Borusiju???? Nikog oni nisu gazili, cak je Borusija bila bolja.
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme divlja utakmica, bez velikih sansi, Bajern je dao gol na suv kvalitet i to je to. U drugom poluvremenu je Bajern ubacio u brzinu vise, lagano je mogao da da još 2- 3 gola. Musiala i Mane su imali zicere plus Goreckin sut koji je prošao 1 cm pored stative. BVB je imala onu sansu Modesta kada se Nojer istakao i to bi bilo manje - vise to. Bajern je imao sve u svojim rukama, ali je bezveze ispustio pobedu. Stanisic nije mogao da cuva Adejemija, De Liht izašao (verovatno neka povreda) plus povreda Dejvisa i crveni karton Komana... BVB igra sjajan fudbal, pokazali su to i protiv Sitija, tako da nije iznenađenje sto su odigrali odlican mec.
g

gost....

pre preko 1 godinu

Jel vrijeme za smjenu trenera Nagelsman nije kalibar za Bajern Tuhel je vrlo blizo da preuzme Bajern pozzz
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Prava rec, spektakl. Sve sto derbi treba da pruzi. Musijala i Belingem ce biti zlo i naopacke. Sve u svemu, ko nije gledao nek vidi samo Kanovu reakciju i to mu je sve sto treba da zna kakva je utakmica bila. Sreca pa sam prebacio odmah na Bundes sa onog mucenja iz Milana.
r

roni

pre preko 1 godinu

bajern bukvalno nije hteo 3. da da.kod 2:0 se resava utakmica,oni sansu nisu stvorili,zelju nisu pokazali.trener bljuzga bljuzgava treba ga oterati momentalno.
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Sramotna odluka sudije i ovih iz VAR sobe sto nisu dali Belingemu drugi žuti, odnosno crveni za udarac kopačkom u oko Alfonsa Dejvisa. Momak ima potres mozga prema poslednjim informacijama... Generalno, divlja utakmica, Dortmund nije slučajno parirao lepo Sitiju u LS, ubedljivo dobio Sevilju... Bajern je imao nekoliko šansi da povede 3:0 i da stavi tačku na mec, ali ih nije iskoristio i kazna je stigla. Koman bezveze dobio crevni, kao da je zaboravio da vec ima zuti... Stanisic nije mogao da iskontrolise Adejemija, to je jedan od razloga za rasipanje bodova, dosta je falio Dejvis. Svakako da zabrinjava to sto nisu mogli da sačuvaju rezultat, iako su imali igraca manje, to je osobina malih ekipa.
n

nije to

pre preko 1 godinu

taj bajern izgubili su glavnu ostricu i oruzije vise ih niko ne gleda kao mec koji su sigurno izgublili vec kao potencijalnu sansu za veliki rezultat
B

Brko

pre preko 1 godinu

Neka se malo i ovaj derbi zapali, vrijeme je bilo. Ništa Bayern nije gazio, dva gola isključivo krivica neiskusnog golmana. Ovo bi Somer žmireći odbranio. Nije ni Dortmund imao šansi, sve tanko. Ali ih je gol Sanea probudio, išli su na sve ili ništa i isplatilo se. Tuga je što su ispustili 6 bodova protiv Werdera i Kelna. To je ta njihova klasična priča plus prilično tanka klupa za ekipu koja enormno zarađuje od prodaje svojih zvijezda. Mogli su komotno kupiti Kejlora Navasa i Moratu, oni bi ih učinili 50% boljim. Ovo sve pišem kao simpatizer Bayerna.
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Imao je Bajern šanse preko Musiale, Gorecke... Za 3:0, nije ih iskoristio i to je to. Kod Saneovog gola je mozda mogao bolje da reaguje, ali se iskupio kada je odbranio Musiali zicer.
e

eskobar

pre preko 1 godinu

mnogo mi je Drago sto bajern nije. pobedijo mnogo trener je mnogo Los balavac jedan bajern auzburg 2-2 kuci sad isto
p

plavac

pre preko 1 godinu

koji je ovo jezik?
G

Gost456

pre preko 1 godinu

hahahhahahaha